0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Note 3 öneririm. Bi kere Samsung, yani Tabletlerle, televizyonlarla vb. de aynı marka olabilme şansı var, daha kompakt olacaktır.Satmak istediğinde de Samsung olması nedeniyle daha rahat satarsın gibi geliyor. Garanti konusunda zaten markalar üstü bir garanti söz konusu sanırım o yüzden onunla ilgili bir şey diyemiyorum, ama Samsung android dünyasında daha etkin. 600 tl az bir fark değil elbette, o açıdan bakarsak LG daha uygun. Ama ben bunu satmam, uyumluluk sorunu falan da istemiyorum, evde televizyonla onla bunla bağlamayacağım diyorsan (LG baglanmaz diye demiyorum elbette) LG daha uygun gözüküyor.
Note 3 un Turkiye versiyonunu almam cunku 4g vs yok lg daha iyi Turkiyede.
Ayrıca 4K video çekimide yok bizim buraya gelenlerde bence en önemli özellik bu bizde olmayan.
Şu İlke için bir yardım sandığı açalım. Her gelen 5-10 TL bıraksa birkaç aya telefon parasını denkleştiririz. Garibim büyük ekranlı bir telefon kullansın ömrü hayatında.
Note 3 kullaniyorum tavsiye ederim hocam.
Evet hocam Türkcellden aldım
Ben S2, S3, Note2 ve Note3 kullandım sırasıyla, gerek root olsun gerek custom rom olsun gerekse de stabilitesi olsun Samsung'u marka olarak ve Akıllı TV olarak tek geçerim. Bilgi islemciyim ve meslegim geregi bu koca koca telefonlari kullaniyorum, hanımda iphone 5 var, ben de yoğun olarak telefon kullanmayacak olsam gider 5S alırım. Ama android kullanilacaksa da ne Htc ne lg ne de diger markalar asla Samsungun eline su dökemezler. Bazen tek bir model belki bazı özellikleriyle diğerlerinin önüne gecebilir ama sürdürülebilirlik olarak ben Samsung diyorum. Tercih senin elbette . Rica ederim ayrıca.
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=145781419Bu ilana bakin isterseniz. Fiyat bana çok makul geldi. 1000 lira.
Neden bu kadar ucuz ben de anlamış değilim. Ancak yüzyüze görüşüp kontrol ettirerek alınabilir belki. Tipki arabalarimizi servise gösterdiğimiz gibi
Root olarak cwm kullan hocam