0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halihazırda Note 2 kullanıyorum. Güzel ve kullanışlı bir telefon. Çizim gibi şeylerle ilgilenmiyorsan spen in çok bir espiri kalmıyor diye düşünüyorum. Ancak olması güzel bir ayrıntı. Note 3 ve G2 nin özelliklerini detaylı olarak bilmiyorum. İkisi de güzel telefondur. Fakat Note 3 sanırım daha pahalı. Ben şahsen köşeli telefonları daha çok seviyorum. Kullandığım Note 2 nin köşeleri daha oval. Bence Note 3 G2 den daha şık duruyor. Ancak FP olarak bakarsak sanırım G2 daha ön planda gibi.
İlke hepsiburada da lg Türkiye garantili 1500 tl finans carda 150 tl para puan da hediye . Yani telefon 1350 tl ye geliyor ben olsam oradan resmi garantili ve emin olduğum ürünü alırım . Card finans yoksa birşey diyemem ama varsa ve almayı düşünüyorsan kaçırma .
3100 nasıl onu kullansan snake dehset bır oyun grafık olarak.tusları dokunatık değil basmatık.ekstra enerjı ve kalori harcayarak formunda kalıyorsun.
Sana G2 yakışacak İlkecim = )
Uzun zamandır Lg G2 takipçisiyim öncesinden de Lg optimus G pro düşünüyordum. Kısmet olulrsa önmüzdeki günlerde G2 siparişini vereceğim eşim için Ekstra ram den başka hiç bir artısı yok bence note 3'ün ve dün okuduğum bir haber de galaxy s4 ve note 3 lerde zamanla pil şişme sorunu ortaya çıkıyormuş.http://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s4-ten-sonra-note-un-da-pili-sisti_43896.htmlayrıca g2 in diğer bir artısı da uzun pil ömrü:)
G2 kullaniyorum ve cok memnunum hic kasilma takilma yok
Şu İlke bi telefon alsa da bizde kurtulsak şu stresten.
eger oyun oynamaz ve sadece telefon ile konusup internet te takilirsam 2 gun gidiyor sarji, oyun oynarsam bikac saattede bitebiliyor bir gundede
Hmm benim ace yle aynı süresi. Teşekkürler abi.
ace ne ya ufacik ekran li telefon ile 5,2 inc telefoni sure olarak karsilastiriyorsun , soyle dusun ,LG deki pil senin telefonda olsa senin telin sarji 1 hafta gider rahat, yani G2 kemdi sinifinda en uzun pil suresine sahip
Abi telefonsuzluktan su kaynattı ne dediğini kendide bilmiyor .
Akü değilmiydi o .
eee ilke bu daha kotu ya 4000 mah pil ve kucucuk ekran 2 gun sarj suresi bende 3000mah pil ve 5,2 ekran full HD ve 2 gun sarj suresi hey masallah LG yapmis diyelim ozaman
Ne aküsü abi bildiğin jeneratör Alacam bir tane LG en sonunda
İlke al artık şu telefonu. Sende kurtul bizde kurtulak.