0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayiye bagli tamamen Toyota Turkiye duysa bunu o bayinin vay haline.Bayilerin hem ellerinde mevcut hem de siparisle getirirler. Adamlar Turkiyede bile bi suru yatirim yaptilar tanitimi icin.
Valla cidden öyle oldu.Toyota tutkuları arkadaşlar başka bayii'yi aradım.Siparişle getiriyormuş.Rahatladım.Çünkü o arabayı çok istiyorum.
Buralarda olsaydin bulmana yardimci olurdum ama Ankarada da bulmaniz kolay.Benim tavsiyem turuncu manuel
yanlışlıkla teşekkür ettim sende bana et ödeşelim...şaka bi, yana manuel candır ....
iyi gider iyi yan verir Bizzat denemiş biri olarak
vardı da biz mi denemedik alla alla...o değil de spor araba niye otomatik alınır? piyasada bi sürü crz var otomatik kaldı ki pejonun otm vitesi sıkıntı...
Bayi mi soyledi bunlari ? Ben herhangi bir sorun duymadim okumadim bu gune kadar. Az satilmasindan dolayi ( fiyati, kullanim amaci vs)nadir bulunur ki ikinci elde de deger kaybi olmasi normaldir. Eger sizde nadir bi arac ariyosaniz en mukemmel secim olur gt86. Ama satilmadiysa ikinci el manuel de vardi. Eger bunlari soyleyen bayi ise ben olsam sifir almaya ugrasmazdim.
Gercekten anlamsiz geliyor. Bir suru tanitim reklam falan yaptilar simdi hazir musteriyi kacirmaya calismak niye ? Diger bayi gibi siparis vermek istemiyolar galiba.
Bunlar ne alıyorsa aynından bende istiyorum . Ben böyle rezillik görmedim . Sen tut satmak için dünyalar kadar reklam yaptığın bir şeyi müştreri almak isteyince kötüle . Yok ya bunlar bir şey almış veya akıl sağlıkları yerinde değil .
Ben de onların kafasını istiyorum.Daha önce Toyota GT86 kullanıcı olan varsa lütfen bu konuya bilgilendirsin.