0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir kullanıcı vardı ama çoktandır foruma girdiğini görmedim . Ben sizin yerinizde olsam artık bu aracı almazdım . Birde şansınızı subarı brz de deneyin . Üstelik 2.0 boxer motor konusunda subaru servisleri çok daha tecrübelidir . Sonuçta toyota ilk kez bu araçta kullandı diye biliyorum subaru bu motoru yıllardır kullanıyor .
Haklısın.Ancak Toyota ve Subaru aynı motorlar kullanılmıyor muydu?
gt 86 ve brz de subarunun 2.0 boxer motoru kullanılıyor doğru . Demek istediğim subaru bu motoru araçlarında yıllardır kullanıyor ve dolayısıyla bu motor üzerinde daha çok tecrübeye sahipler. Toyota ise bu motoru ilk gt 86 da kullandı ve bu modeli zaten sınırlı sayıda sattıkları içinde herhangi bir sorunda tecrübeleri olmadıklarından bir subaru servisine göre çözümü çok daha geç bulacaklardır . Tabi takdir yine size kalmış ama ben olsaydım böyle bir muamele sonucu gidip gt 86 almazdım .
Anladım.Teşekkür ederim.Siparişi 1 hafta içinde kararlaştıracağız.Hadi bakalım İnşallah hayırlısı olur.
kim ne derse desin valla maddi durum müsait olsa alırım fanatik toyotacı ...
Merhaba Toyotacı arkadaşlar.Az önce siparişle ilgili sorun olmuştu başka bayii ye gitmiştim sorun düzelmişti.Şu an bir soruna daha karşı karşıyayım.Toyota satıcılar GT86 yı önermediler.Bunların nedeni:-Arabada süspansiyon kaynaklı sorunlar varmış.-2.El değeri çok düşüyormuş.-Çok satılmamış olarak tavsiye edilmezmiş.Bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Çünkü ben daha önce Scirocco sürmüştüm ve bıkmıştım her yerde Scirocco sürüyorlardı.Ben daha iyi performanslı , daha sağlam araç ve nadiren araba almak istiyorum.
Şaka gibi konuşmuşlar.
GT86 sorunlu ise ben bu işi bırakıyorum...
Ben de forumu kapatıyorum
Katılıyorum, bizi uğraştırmayın başka araca bakın demişler resmen GT86 sorunlu ise ben bu işi bırakıyorum...
Motor komple subarunun değil ki D-4S te Toyotanın motoru Boxer tarzı Subarunun yanı ortak yapımdan çıktı ortaya.Ki sorun olsa emin olun Toyota daha sorun oldaklı olur, Çünkü Boxer motor bildiiğimiz yan şekli, D-4S teknolojisi Toyotanın uzmanlığı.
Abi motor toyotanın uzamanlığı olabilir ama subaru servisleri boxer motor konusunda daha tecrübeliler . Subarunun soruna nasıl yaklaştığı konusunda bir bilgim yok ama toyota konsunda baya tecrübelerim oldu bu konuda istersen ben fikrimi yazmayayim .
Hahaha seni bilmem ama ben yazarsam foruma siğmaz En iyi servis odullerinde ust seviye bir markadan bahsediyoruz. Yukarida yazdigimi sadece bahsettiğin konunun oldugu bolumu alma, yaziyi bütün olarak düşün. D-4S teknolojiside Toyotanij uzmanligi o zaman Subaru servisleride orada acemi kalir senin dusuncenle yola cikarsak.
Motor yapısı boxer olarak Subaru ilgi alanı olabilir ama enjeksiyon ve ateşleme sistemi yani motorun en iyi şekilde çalışması ve verimliliğini arz eden komponentler direk Toyota mahsülü Subaru'nun boxer uzmanlığıda tartışılır ayrıca zira Fuji Heavy Industries sadece farklılık amaçlı (düşük ağırlık merkezi, yüksek devirlenme kabiliyeti vs.) boxer motor tercih etmiştir ancak Toyota 70'li senelerde (Porsche AG'den esinlenerek) boxer motor tecrübesini daha Subaru firması ortada yokken tatmıştır
Abi toyotanın boxer teknolojisini daha subaru piyasada yok iken tatması Türkiye'de toyota servislerinin bu motor üzerinde tecrübeli olduğunu göstermiyor .