C1201 tek basına mı?
Tek ise silinir, yanında başka arızalarda var ise onlar düzelmeden düzeltilemez.
C1201 tek basına mı?
Tek ise silinir, yanında başka arızalarda var ise onlar düzelmeden düzeltilemez.
resim görünmüyor galiba.c1201 eskiden vardı.autocom takınca U0124 kodu verdi.Ama araçta arıza lambası yanmıyor.Motor kısmında görünmüyor delphi ile fren kısmında park freni kısmına girince görünüyor hata kodları.
Mesaj Birleştirildi: 30 Ksm, 2015 11:29
bu arada eskiden 1201 tek başınaydı.Yinede silemiyordum.Aceba delphi bu konuda yetersiz mi kalıyor.Yani aslında geçici bir arıza bile olsa ECU
Mesaj Birleştirildi: 30 Ksm, 2015 11:31
bunu kalıcı hafızaya falan mı alıyor yoksa bendeki delphi mi silemiyor.
Manuel silmeyi denediniz mi?
manuel silmeyi bilmiyorum.
Bu konunun ilk mesajında detaylı olarak anlatmıştım.
Oradan bakarak yapabilirsiniz.
ilk mesaji aynen uyguladım.abs ve hemen yanindaki direksiyon yanip söndü.2 dakika falan bekledim.baska bisey olmadi.baglanip tekrar baktim arizalar aynen duruyor.
Mesaj Birleştirildi: 30 Ksm, 2015 19:44
Bu arada arabada herhangi bir lamba yanmiyor.Burda servis yok tamirciye sordum.Bunlar sorun degil dedi.park freni vsc falan calisiyorsa ariza lambasi yakmiyorsa sorun yok dedi.Bu arazilar ecuda kaliyor orninal test cihazi olsa siler o da burda yok delphi/autocom silemiyor dedi.siz ne dersiniz.
Nasıl silinecegini sanırım kaçırmışsınız,
Check mode konumuna aldıgınızda 5 saniye içinde 8 defa frene bas bırak yapar iseniz arızalar silinir.
Baglantiyi yapiyorum.kontagi acar açmaz 5 saniye icinde 8 defa frene basiyorum.bugun dener sonucu yazarim hocam.
2003 Teyp diagnostiği yaptım ve, sırasıyla P160, CHEC, P101 (tam emin değilim) ve GOOD yazıları var.
Yardımcı olurmusunuz, P160 ı bulamadım...
diagnostik dökümanına ulaşabilmemiz mümkün müdür ?
Ahmet abi. Bizim Avensislerde klimanın kullandığı güneş sensörü var mı? Wag grubunda var diye biliyorum ama. Hani güneş hangi yöne düşerse o bölgeyi soğutma vs.
Ahmet abi. Bizim Avensislerde klimanın kullandığı güneş sensörü var mı? Wag grubunda var diye biliyorum ama. Hani güneş hangi yöne düşerse o bölgeyi soğutma vs.
Evet var.
Güneşe karşı giderken aşırı ısınan gögüs ün araç içini daha fazla ısıtmaması için daha fazla sogutma yapmak için kullanıyor.
Evet var.
Güneşe karşı giderken aşırı ısınan gögüs ün araç içini daha fazla ısıtmaması için daha fazla sogutma yapmak için kullanıyor.
On konsol ile camın dibindeki yerde mi bu sensör abi?/1 adet mi?
Mesela güneşin yönüne göre klimanın üfleme yönünü ve hızını vs değiştirme işi bu sensörü verilerine göre mi yapılıyor?
@Ahmet Güve (8047) abi biz bu elimizdeki elm cihazı ile techstream vasıtasıyla aracın özelleştirmeleri yapabilir miyiz. Sonuçta araç ecusunu okuyor elm cihazı. Bir fikrin var mı?
Yani Bluetooth elm327 cihazı ile pc den techstream programına bağlanıp bu şekilde özelleştirmeleri ayarlama ihtimalinden bahsediyorum
Uygun bir arayüz lazım,
Henüz bulamadım
Anladım abi olabilirtesi var yani o zaman techstream kablosu olmadan bağlantı yapıp ayarları duzenleyebilirsek muhteşem olur[emoji6] bu arada Android markette can bus hattını okuyabilen programlar gördüm abi belki işinize yarar
Techstream ile t27 avensiste.
Şoför kapılar açınca tüm kapıların kilidi açılıyor. Işık sensörü hassasiyet ayarlaniyor
2 bölmeli klima için kalibrasyon ayarı yaoiliyir
Uyarı sesi azaltılır artırılıyor.
Kemer sesi kapatılıyor
Soğukta cam buğu çözmeye basınca klimanın açılması kapaniyor
Kapılar kilitlenince sinyaller kapatiliyir.
Araca yaklaşınca ışıkların yanması kapatılıyor.
Kontak kapanınca camlara müdahale süresi ayarlaniyor
Bunların dışında başka bir şey yapılıyor mu acaba?
Edb facile adında bir uygulama var henüz deneme ye zamanım olmadı baya etkili olduğundan bahsediyorlar ilk fırsatta deneyip sonuçları paylaşacağım
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi konuda ne üzerine etkili?