0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat abi tampon kedigözü lambalarını ne yaptın taktırdın mı? ben ölçüleri uymuyor diye almamıştım yanlış ölçtüm galiba.
Akşamda @Fatih Birkan (26598) ile birlikte model uçagımızı araba boyası ile boyadık.Topladıktan sonraki fotoğraflarıda paylaşırım.
Güve Car Cosmetic Ltd Şti,Prensip Temizlik Hizmetleri (Beylikdüzü-İstanbul) tarafından dip köşe bucak temizlenmiştir
Daha Pazartesi akşamı temizlik yaptım abi yaaa.
Alkışı hak ettin şimdi Kartal'a hız sabitleyici takılıyor mu ( ciddi bir soru bu )
Akşamda @Fatih Birkan (26598) ile birlikte model uçagımızı araba boyası ile boyadık.[attach=1][attach=2][attach=3]Topladıktan sonraki fotoğraflarıda paylaşırım.
Teoride evet,Pratikte değer mi?
Ülkede tek olmak için değer
SL500 sistem, hız sensörü, kelebek bogazı zincirleri felan derken 1200 Tlyi bulur o iş.
Yok yaa, modelcilik e girmemek için çok yogun mücadele içindeyim.Onada girersem vay halime, eksik olsun.Bakma içim kaynıyorda bulaşmamalıyım.
Az önce satılık ilanlarındaki AP900 hız sabitleyiciyi dün tanıştıgımız ve İstanbuldan montaj için gelen Bilgihan Kösali nin 1.4 dizel aracına taktık.Kendisininde yorumlarını bekleriz.[attach=1][attach=2][attach=3]
abi konuyu yeniden hortlatayım yeni gördüm de benim araç tamı böyle olucak kısmet olursa şimdiden alıştırmalıyım yoksa o an orada kalpten giderim cam filmi bile takarken dayanamadım kapı döşemelerine dışarı çıktım bitince çağırın beni dedim şaka bi yana bu işin hakkını veriyorsun abi arabanın dilinden anlıyorsun .
KM göstergesinin arkasından bazı bilgileri almam lazım.Yanan lamba lastik ikaz lambası. Jantlar degiştrilmiş ama subaplar takılmamış.
Merhaba Ahmet BEy;1.33 Life aracıma montajını yapabilir miyiz?
Kol bulursanız yardımcı olurum.
Sadece kol olması yeterli değil mi herhangi başka bir kabloya fln ihtiyaç yok?ona göre çıkmacılara da bakayım?
Vosvoslatın direksonu nasıl sökülür kısmını çözdüm.Cevap çok basitmiş.Şimdiki arabalarda hava yastığı olanyeri kendine doğru çekiyorsun inam gücüyle sonra kapak elinde kalırsa gidip yenisini bulmaya çalışıyorsun ama tırnaklar yerinden çıkarsa orta merkez vidayı sökmen yeterli 26 27 lokma anahtar gerekiyor.