0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiz sabitlemede motora.yeterli gazi veremezse devir duserse hiz sabitleme devre disi.kaliyor.Arac sanki hafif silkelemis gibi oluyor.
İyi güzel abi eline sağlıkta ters bi polise denk geldin mi direk sis diye basicak cezayı o zaman nasıl olacak çünkü gündüz farina benzeyen bi tarafı yok ki..
Talat bey ben xenonları taktırırken satın aldığım yerde hem philips hemde osramın en kaliteli gündüz ledleri vardı.fiyatları 400-600 tl arasında değiiyor.ancak şöyle bir durum var.bizim araçta onları takacağınız en uygun yer ön sis farlarının arasında kalan yani ön plakalığın altında olan ızgara alanı.ancak bu bölgeye siz onları monte etseniz bile alanın kısa ve dar olmasından dolayı sırıtıyor.çünkü bir tanesini kutusundan çıkartıp ızgaralar arasına tuttum ve ölçüm yaptık bayideki arkadaşla.kendiside aynı şeyi söyledi.hoş durmuyor.Osramda aynı zamanda sis lambası aynı zamanda gündüz farı olarak kullanılan 2 li sis lambası satılıyor.bizim aracın yuvasına birebir uyuyor.gündüz parklarını yaktığında sis lambası değil lambanın kenarlarında olan parlak led alanlar yanıyor çok şık duruyor.ancak bunların montajı için gündüz farlarına giden hattan pararel hat alman gerekecek yada @ Ahmet Güve ne derse onu yapıcaksın.bence bu seçenek daha mantıklı yinede sen bilirsin.son seçenek ise ön ızgaraların olduğu alan olabilir ancak orasıda tampondaki ızgaralı alan kadar hemen hemen.yani hoş durmayabilir.
güzel uygulama ama akü düşmanı. bence en kısa zamanda led ampul yada gündüz farı gerekli diye düşünüyorum. çalışması on numara. bir eksiğide gündüz follow me home aktif kalıyor. elinize sağlık.
@Tekin Bozbey (21136) Abi, geçen gün benim garajda biraz çalıştık. Sonuçları paylaşayım dedim. Belki yakın zamanda neden olmasın.
Yağmur sensörü ayarı yoktu sadece otomatik far sensoru ayarlaması vardı Talat hocam. Sensor hassasiyetini koldan ayarlayabiliyorsunuz
PC ile yağmur sensör ayarı yok.Sadece koldan ayar yapılabiliyor.
abi şimdi baktım kitapçıkta fabrika hassasiyet ayarı 3 olarak belirenmiş. 5 e kadar hassaiyet artırılabilir diyor kişiselleştirlen özelliklerde.
Ben kitapçığa da baktım yok göremedim