0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi gündüz ledi bağladın mı hiç.avensise kaliteli marka gündüz ledi alıp ön ızgaralara bğlamak istiyorum.birde şu cam kaldırma modülü işine el atsan garaja kesinlikle geleceğim inşallah.
Osramda aynı zamanda sis lambası aynı zamanda gündüz farı olarak kullanılan 2 li sis lambası satılıyor.bizim aracın yuvasına birebir uyuyor.gündüz parklarını yaktığında sis lambası değil lambanın kenarlarında olan parlak led alanlar yanıyor çok şık duruyor.
abi yapma o kadar mı hakkaten. ben sadace şöför kapısıyla iş olur diye düşünmüştüm
Maalesef,Sürücü kapısının diger kapılar ile iletişimi CAN hattı ile.Bu nedenle ya CANli bi modül bulacan hiç ugraşmayacan. Yada eski usul bi modül ile tüm kapılara hat çekilecek.
O ürüne 350 TL çok degil mi?
Olay, sadece parklar yanmadan sisleri yakmak anladığım kadarıyla, sisler gündüz farı vazifeti gözüküyor.Güzel olmuş, eline sağlık abi ama bu konuda "Ne gerek var"cıyım.
Zevk meselesi Yüksel'cim. Sahibi beyenmiş.
aslında tek eksiği parkları yakınca biraz sönük yansa daha güzel olabilirdi. ama onun içinde çiftli duy, çift duylu ampul yada role koyulup vs baya farklı bi sonuç olabilirdi. yoksa olamaz mıydı ?? birde beyaz bir ampul tercih edilmeliydi
Vayyyy çok güzel olmuş. Ben beğendim baya. Elinize emeğinize sağlık güle güle kazasız belasız kullansın arkadaşımız... Kaç liraymış merak ettim, birde takması çokmu zahmetli oldu, ayrıca manuel olarak iptal edebiliyormuyuz? Her zaman yanmasın diye
Bağlantı benim için çok kolay oldu. Ama 5 tane kabloyunun izolesini sıyırdım.Şimdi aliexpress ten stock bağlantı elemanı aldım işim daha kolay olacak.İptali içinde anahtar konulabilir. O da en basiti.