0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin,Garaj haftanın yaklaşık 3 saati hizmet veriyor. Sence gerekli mi?
@Kaan Kara (29002) Bilgihan Bey xenon demiş sen konuya girmemişin? Hayırdır kaçırdın sanırım
bu aralar kriz var ilgilenmiyorum bu tarz şeylerle neye elimi atsam elimde kalıyor
olsun aşkta kazanırsınız gençler:)
uww oda iyiymiş her ay sevgililer günü desene,bekarım her gıza bakarım mode is on:)
selamlar Ahmet bey. 2014 ve 2011 1.4D4d Auris araclarim var. 2014 model olanda orjinal hiz sabitleyici var ama 2011 olanda yok. bu aracima hiz sabitleyici takakilabiliyor mu? takilitorsa bana maliyeti ne olur. orjinal kol takilabiliyormu. selamlar
Ahmet bey selamlar. Daha önce 2011 1.4D4D Corolla aracım vardı. O aracıma Ankara TAI de çalışan Yüksel GÜZEL isimli arkadaşa kolu benim takmam suretiyle taktırmıştım. Aracı sattığım kişi bu özellik olduğu için satın aldı. O nedenle üzerinden sökedim. Yüksel hocada bu işle uğraşmayı bırakmış. Sizide o önerdi bana. Fiyat konusunda yardımcı olamazmısınız. Diğer sistemin maliyeti biraz daha uygundu. Eğer sizin sistemde kol imkansız değilse ve kol bulabilirsek bağlantıyı ben yapabilirim. Teknik lisede Makine öğrtmeniyim. Elimden iş gelir. Selamlar.
Ap900 de hız limitlemede var mı Ahmet bey. Ben bursa dayım. Taktırmaya karar verirsem hangi günler uygun olabiliyorsunuz. Selamlar
Ahmet abi gündüz ledi bağladın mı hiç.avensise kaliteli marka gündüz ledi alıp ön ızgaralara bğlamak istiyorum.birde şu cam kaldırma modülü işine el atsan garaja kesinlikle geleceğim inşallah.
Cam olayını çözdük yaa.Ama tüm kapı içleri sökülerek hat çekilmeli.