0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten çirkindi daha da çirkin olmuş [emoji14] Şaka bir yana tampon bu haliyle gerçekten çok daha güzel görünüyor.
Sağol abicim, arabayı değiştirmişiniz, hayırlı olsun.
Az önce satılık ilanlarındaki AP900 hız sabitleyiciyi dün tanıştıgımız ve İstanbuldan montaj için gelen Bilgihan Kösali nin 1.4 dizel aracına taktık.Kendisininde yorumlarını bekleriz.[attach=1][attach=2][attach=3]
Ahmet bey, ön konsolu nasıl böyle sökebildiniz? Sökerken bazı aksamlar zarar falan gör müyor mu? Ya da çıkarırken çizilme falan gibi durumlar olurda ön konsolda?
Bir hız sabitleyici takmak bu kadar teferruatlı mı? Her ne için olursa olsun o ön göğüsü o şekilde söktürmem.
Nasıl sökülecegini bilirseniz hiç sorun olmuyor.
Güle güle kullanın Bilgihan bey,Sökülen kısım lego gibi tamamen geçme.Bu hale getirmek 10 dakikamı aldı.İşi bilene çok basit.
@Kaan Kara (29002) Bilgihan Bey xenon demiş sen konuya girmemişin? Hayırdır kaçırdın sanırım
hayırlı olsun.Ahmet abi emeğine sağlık. abi senin garaja canlı kamera koyalım yapılan işleri izleriz
Oda iyimiş, Fena olur beah.