0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hımmmm Vergi Levhası varmı orada?
Orası bir işletme degil ki.Sadece bir garaj.
Şaka yaptım be hocam ŞAkayıda yapmaz olaydım, Laptopum ölmeye başladı herhalde..Ekran yamuldu bu mesajdan sonra... Hakkını helal et Ahmet hocam, şakaydı mini fabrika olayını okuyunca
@Ahmet Güve ağabeyime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu garaj bildiğimiz garajlardan değil; bildiğin mini fabrika. Herkese tavsiye ederim. Bu arada gerek yetkili gerekse özel servisleri anlamak gerçekten güç; ₺100 - ₺250 arasında montaj ücreti. ₺250-₺850 arasında parça ücreti istiyorlar.
Gökhan gercekten fabrikadayım.Yarına hazırlamam gereken bi rapor var onunla ugraşıyorum.
Desene bizim gibi pazar çalışanlar kervanına katıldın. Kolay gelsin.
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-Clear-Lens-Rear-Bumper-Reflector-LED-Reverse-Brake-Light-Toyota-Avensis-MNH10-/311017896370?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AToyotaAhmet abi şu tampon lambalarını alsak takabilir miyiz? geri viteste beyaz /stopta ya da park lambaları yanıkken kırmızı yanıyor
Takılır o yaa basit iş.
ledleri sanki dandik gibi geldi bana sonradan baktımda daha kalitelisini bulabilirsem kapını çalmayı düşünüyorum abi hemde boğaz kelebeği falan da temizleriz gelmişken ama işte senin boş olduğun bir anı bulmak daha önemli
Boş zaman konuşulur sorun degil.
peki abi arıza ışığı falan yakmaz değil mi?
Yakmaz.Toyota daha o kadar gelişmiş body ECU kullanmıyor.
tamam abi araştırıyorum hoşuma gitti açıkçası.arıza ışığını sordum çünkü lineası olan arkadaş tavan lambasına bile led taksam hemen arıza ışığı yakıyor diyordu.Kara düzen olması bazen işe yarıyor demekki
abi satıcıya sordum şu araçlara uyar dedi. avensisle aynı mı acaba ne dersin?09-11 Toyota Avensis Saloon09-15 Toyota Avensis Estate / Tourer