0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi bende Toyota parçacısıyla görüştüm bana makyajlı ön tamponu makyajsıza takmak için çamurluklarında değişmesi gerektiğini söylemişti sizde öylemi yaptınız?
okadar ısrar etmeme rağmen olmaz dediler kaportacı bile uymaz çamurluklarıda değişmen lazım dedi ne kadar üçkağıtçı var bu piyasada yahu
valla makyajsız kasanın far ve tampon değişimiyle makyajlı kasaya döndüğünü bilmeyen yok yav sizn napıyorsunuz arka tampon ve stoplarıda aldınızmı makyajlı kasa oluyor komple birde direksiyon değişmesi lazım ozaman %100 makyajlı kasa oluyor
Sonra sat satabilirsen hocam. Bizim millete ne kadar anlatırsan anlat haklı olarak soğuk bakacaktır 2. elde bu tarz işlere.Yoksa benim de aklımda var makyajlıya çevirmek.Hiç değilse panjuru, makyajlıların panjuruyla değiştirmek istiyorum.
o nası olacak yahu? Sadece panjur cevriliyor mu? Hb lerlr farkli mi sedan tamponlari?aklina takilan ne onuda anlmadim acikcasi cok sîkinti olacagini dusunuyorsan satmak icin ilan actiginda vs eski tampon ve fari taktirirsin olur biter bence
http://www.sanalpazar.com/2005-2006-Toyota-Corolla-Zze121-On-Panjur-Gri-Duz-Cizgili-Ti__isp19887705#imgd
Sedanının kafamı çevirip bakmıyorum desem yeri yahu Ahmet abiiiii yetişşş Braketlerden biri fırlarmış bugün adapazarında e5te biri ışıklarda tamponun sagından birşey sallanıyor dedi Egildim biraz düzelttim ama daha tam yatıp bakamadım
Kirikmiydi braketler? Vida sallarsaniz davlumbaz icinden sallayinda renault kangoo gibi durmasin
Ufuk sende-yeni kasa yaris arka tampon braketi varmi ?