0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazır malzemelerden ancak bu kadar uydurduk.Arabanın neresini tutsam elimde kalıyor az önce savdım başımdan inşaallah giderken tampon uçup gitmez. arabanın fotografı çok değişti. Fakat tampon komple ellenmiş tırnaklar kırık aynı şekilde farlarda öyle idi.Hele geldiginde üzerindeki sag ön farın içine japon balıgı atsan yaşamasına yetecek kadar su bile vardı.
Ahmet abi o benim eski tamponmu ya farlarda benim yaptiklarim heralde simdi guzel olmus iste arabanin silueti kendine gelmis
Ellerine sağlık Ahmet Uydur, kaydır ancak bu kadar oldu Aslında o kadar da söyledim, ilk anda şansın varken bırakacaktın
Evet Mesut onlar (mış) Farların ve tamponun hemen hemen tüm baglantı yerleri kırık idi.Uydurmak çok zor oldu.Ahmet ilk söylediginde ben 45 / 60 dakikada biter demiştim.Ama 10:00'da başladık, 18:00 gibi ancak bitti.Amaç sağlam olması olunca sürekli nasl oluru düşündük.
Ufuuuuk seni çok andık kardeşim hatta pilav arabasını istila edip nası ögüttügümüzu anlatınca Ahmet abi kendini garaja kilitledi ama yinede kazımpaşaya gitmisken köfte yemeden donmedik =)))Bu arada hediye ampuller cuk oldu kardeşim kesene bereket
Bu tampona plaka takmıyorum zayen Okan Ufuuuuk seni çok andık kardeşim hatta pilav arabasını istila edip nası ögüttügümüzu anlatınca Ahmet abi kendini garaja kilitledi ama yinede kazımpaşaya gitmisken köfte yemeden donmedik =)))Bu arada hediye ampuller cuk oldu kardeşim kesene bereket Mesut abiiiiii tırnak mı? Resmen toynak onlar be coğu telle tutturulmus 2 sinde vida deligi bile yok düz plastik =))))
Ben kulaklarım çınladığında anlamıştım zaten şaka maka iyiydi pilav, şu Sercan çok ballı adam iyi yırttı bir haftasonu Ahmet abiye misafir olacağım kazımpaşayı iyi hatırlattın Güle güle kullan, allah yolunu aydınlık etsin
hiç bizi davet eden yok abi gel arabana şunu takalım bunu yapalım bi çayımızı iç bi çorbamızı ye diyen yok ahh be ahh
Davete ne hacet Mesut abi, kapımız her zaman açık
biliyorum Ufukçum takılıyorum eksik olma kardeşim , frenler için gelicem zaten büyük ihtimal debriyaj zamanı gelince onun içinde sana gelicem
Beyler benim garajım.(Argoda benim çöplügüm.)
Arka koltukta tamponun yanında oturan da sensin galiba abi ) kafanın ucu görünüyor
Yola çıkıyorum abi