0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2.2D-cat 177ps ?
ihaleden cikmis bu canavar tek kapi olmasin ?
Bugün Düzceden 135 KGlik misafirim var.Sonraki halinide bitince paylaşırım.[attach=1]
Hazır malzemelerden ancak bu kadar uydurduk.Arabanın neresini tutsam elimde kalıyor az önce savdım başımdan inşaallah giderken tampon uçup gitmez. arabanın fotografı çok değişti. Fakat tampon komple ellenmiş tırnaklar kırık aynı şekilde farlarda öyle idi.Hele geldiginde üzerindeki sag ön farın içine japon balıgı atsan yaşamasına yetecek kadar su bile vardı.
Abi tampon ile panjur arasında bir sorunmu var Bu arada makyajsızı makyajlıya çevirmişssiniz
Armanin olduğu yerde sağ kisimda bariz boşluk var kabutla ya tampon eğri ya kabuta bişey var
İlkeO kadar çok sorun var ki hangisini soruyorsun? Tam olarak söyledigin yeri anlamadım. Ayrıca hangi foto?
Ayıp beeeee ne 135 kg sı Allahtan ilk fotoda bende çikmışımda gercekler ortada Tekrar tekrar Allah razi olsjn abi eline emeğine saglik.o arada acıklık filan yok gencler siz o mucizeye sahit olsaydinız hoc bir yorum yapmazdiniz Ahmet abiyede sòyledik Düzcede bu işlemi yapmayi kabul edecek usta bulma ihtimalim yoktu gercekten zahmetli ve ugrastirici bir is helede benim.gibi bir çiraginiz varsa Bu arada Ahmet abi iki foto paylaşmış ben detaylı ayri bi konu acicam haftasonu pcye gecince