0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim arka sol kirik, tampon arada 1 tirnaktan kurtuluyor hafif cizgisinden kayiyor elimle bastirip tik diye yerine oturuyor araba daha 1 aylikken arkadaki beton bariyeri farketmedim ona dokunmustum nekadar ucreti ?
Mesut250-300 TL civarıdır.
Düzeltme;Arkadaşlar hafta sonu 2009 siyah Auris'e pasta cila sonrasındada Nasiol ZR53 ve Metalcoat uygulaması yaptım.İlk yaptıgımda paylaştıgım aksiliklerin hepsini unutun, onların nedeni tamamen hava sıcaklıgının düşük olması ve benim tecrübe eksikliğim imiş.Çok güzel bir ürün şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu ürün uzun zamandır aklımda ama bir türlü cesaret edemiyorum uygulamaya... Kapalı bir otopark imkanım yok, güneş ışığından arınmış tozsuz dış mekan da yok :/ Uygulama yapma hevesim kursağımda kalacak valla :/
Gecmis olsun, kirik braket de degilde tamponda olmasa bari.Aklimda degil fiyati, sabah sana soyler oglen yollarim yarin takarsin abi
Mesut abiye 200'e birakicaz abi
Simdilik yerlestirdim abi birazdan bakicam tekrar, zaten alttan catlamaya basladi tampon haziranın ortasına kadar idare etse yeter bincikma ayarlicaz artik....Ufuuuuuk camurluktan diger camurluga kadar vida yapicaz dodik gibi kardesim
sabah bidaha kontrol-edeyim tamponmu braketmi yalniz aen yollama simdi ben balatalar icinde gelicem ya sana ozaman hallederiz beraber olmazmi sakacilar siziiiiii az cok biliyoruz fiyatlari ya
Ufuuuuuk camurluktan diger camurluga kadar vida yapicaz dodik gibi kardesim
Ha ha haaaaO kadar kalın macun tamponda çatlamaya mahkum.Takarken elimde patlamadı ya ona şükür. :p
Tabi olur Mesut abi geldiğinde hallederiz, fiyat işin latifesiydi Mesaj Birleştirildi: Mayıs 14, 2014, 09:50:09Ahmeeeet raptiye başlı olsun vidalar bushwacker diye yutturursun millete.
Arkadaşlar bugün bize dua edin
ay sonu bende ordayim guzel bi mangal patlaticaz gelemeyenler catlasin :p