0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun, genelde bizde şöyle bir şey var belki kurtarır diyerek devam edilir ve sonuç, mübarek insan al geri bir manevra daha yap başkasının aracına sürtmeden çıkgittt...
Yusuf bey geçmiş olsun . Maalesef böyle karaktersiz insanlar çok . Hatta suçlu olup haklı gibi davranan bile var . Anası çok muhterem biri geçen sene bana arkadan çarptı indi aşağı haklıymış gibi tavırlar sergiledi .Böylelerini seven mi sabaha mı bırakırsın . Bu arada kasko tavsiye ederim . İnşallah kullanmanız nasip olmaz ama her ihtimale karşı kafanız rahat kalır .
teşekkür ederim. ya hadi sürttün diyelim niye kaçıp gidiyorsun. haber versene, sigortan ödeyecek zaten.
geçmiş olsun kardeşim en kralı kendi tedbirini kendin alacaksın kaskonu yaptıracaksın..inşallah kullanmak nasip olmaz ama belli olmuyor işde bir kaza oluyor masraf kasko parasını geçiyor...
çok geçmiş olsun, vurup kaçma konusunda insanlar özürlü şekilde davranıyor,boya kalkması yok gibi bi nebzede olsa pasta cila işlemi yardımcı olacaktır...
Geçmiş olsun,Ankarada kaskosuz araç kullanmak artık mayın tarlasından geçmeye benzedi, patlayıp patlamayacağını değil, ne zaman patlayacağını düşünür olduk.Tampon dışında birşey gözükmüyor, eğer öyle ise yine şanslıymışsınız.
Yusuf geçmiş olsun.Allah beterinden sakınsın.Acaba civarda bu bölgeyi gören esnaf veya kamera yokmu?
Geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın.
Geçmiş olsun. Bu vur kaççılardan bende çok çektim. Sizi anlıyorum.
Geçmiş olsun...Ne yazık ki büyük şehirlerin kaderi bu...Kalabalık...Bir de daha otobüse binmeyi öğrenmeden araç sahibi olan hödükler eklenince işler içinden çıkılmaz bir hale geliyor...
çok geçmiş olsun.kasko varsa mini onarım yaptırabilirsiniz.Ahmet beyinde dediği gibi öncelikle kamera vs bakın civarda varsa tespit etme şansınız olabilir.
Teşekkür ederim abi. bu gidişle kaskonun yolu gözüküyor geçekten. lpg var diye garaja giremiyoruz. bir yılda 700-800 tl vur-kaç a gidiyor. lpg olmasa bu kadar yakıt farkı ödemezdim herhalde. güzelce de garajda dururdu. ya da kasko yaptırsam yarı parası çıkmıştı şimdiye.