0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bela okumak iyi değil ama bunlarda hak ediyorlar. ALLAH belasını versin yapıp kaçanın. Olan olmuş gelip adam gibi desene çarptım kardeşim hakkını helal et bi hatadır oldu. İnsan artık kazayı umursamıyor da kaçması zoruna gidiyor.
öncelikle çok geçmiş olsun, Allah' a havale ediyorum böyle "insanları" benzer durum benim arabanında ön tamponun başına gelmişti 2 yıl önce, o zamandan beri aklıma geldikçe anıyorum "zat-ı muhteremi" önüne gelene ehliyet verirlerse, özellikle büyük şehirlerde bu tür olaylar çok yaşanır, Allah hepimizi bu tür insanlardan uzak etsin, hep birbirlerini bulsunlar hiç ayrılmasınlar :kanka:inşallah...
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunPasta ve rutus islemiyle duzelir gbi duruyor
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Yusuf bey kardeşim geçmiş olsun. Olacağın önüne geçilmiyor. Yeter ki cana gelmesin. Şuanki psikolojini tahmin edebiliyorum çünkü eski aracım civicle dörtlüleri yakıp bir şey almak için durmuştum. Aynı senin yüklediğin fotoğrafladaki gibi sol ön tampon ve çamurluğun ezildiğini farketmiştim. Vurup kaçmışlar yani. Yaptırmıştık. Biraz sıkıntı ama üzülme boşver. İşyerine vasıta varsa arabanı kullanmayabilirsin.
Gecmis olsun abi.
Arkadasim gecmis olsun. Pasta kurtaracak gibi.etrafi bir kontrol et.supheli yi bulursun belki.
Bizim iş yerinin otoparkına da almıyorlar lpg yüzünden ben de lpg taktırınca gidip normal bir şekilde muayene yaptırıp ruhsata işlettim.Sonra da dolum ağzını söktürdüm ve bagajın içine koydurdum.Aracın altına da bauhausdan metre işi paspas alıp ufak akıllı vidalarla kaplama yaptım ki aynayla dikkatlice bakınca stepne yuvasından çıkan boru ve kablolar görünmesin.her gün girip çıkıyorum.dikkatlice baksalar da göremiyorlar.yoksa eminim ki ben de sizinle aynı dertten muzdarip olacaktım.Bi mani yoksa siz de lpg li olduğunuza dair emareleri kaldırın bu dertten kurtulun.Çok geçmiş olsun.
bu hasar için uğraşaya değmez dediğiniz gibi
O zaman "Abooowww" diyorum ve iş yerime tesekkür ediyorum
Ben ankarada şimdiye kadar LPG'li olarak her yere girip çıktım, kimse de birşey demedi.Hatta Ankamall'a girerken görevli beni aşağı yönlendirdi, durup camı açıp "abi lpg var" dedim. cevap olarak "olsun, geç geç" aldım İstanbulda biraz daha hassaslar ama, orda da Cevahir'in açık parkını kullanmak zorunda kalıyordum genelde.