0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok çok geçmiş olsun bende bugün farkettim sağ ön çamurluğun sinyalin 1 cm gerisinde iki tan küçük göçerti kapı açıp yaptılar diyeceğim ama olmayan bir birşey fakat sinir bozuyor. Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun.. şeref yoksunu olmamalı insan
geçmiş olsun hocam benimde başıma geldi gecen yıl marketin önünen koydum icerde birşeyler alıp cıktım toplamda 15 dk sürmedi aynen senin gibi sürtmşler canım sıkıldı o sinirli sağa sola küfürler falan olmadı gittim sanayiye rahatladım pasta cila ile lekeler gitti... inşallah senin arabada öyle olur..
Öncelikle geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama elden ne gelir .Sizin aracınıza vurup kaçmışlar beni aracıma kendi komşum defalarca sürttü alenen onun arabası olduğu belli olduğu halde bırakın söylemeyi özür dilemeyi umursamadı bile 3 den sonra bende binanın önüne çıktım bir baktım gene tampona takmış başladım bağıra bağıra sövmeye .komşular felan çıktı hayırdır dediler yeter artık dedim ben paraya sokaktan toplamıyorum arabama niye zarar veriyorsunuz. Dedim ki bir daha böyle bir olay olursa herkesin arabasını tornavida ile dolanırım beni o zaman anlarsınız dedim .O gün bugün hiçbir şey olmadı bana en yakın çeken yarım metre mesafe bırakıyor
Çok geçmiş olsun Maalesef böyle insanlar da var evine gidip nasıl koydu acaba o yastığa kafasını hiç mi için sızlamaz bir özür dile paran yoksa sonra telafi ederiz de ama insanın gönlünü al sende rahat uyu
aslında alacan bi külüstür... BAT-MAN misali:) anladın sen onu:)
abi failleri tespit edelim, tüm canı yananların intikamını alalım:))