Gönderen Konu: Yine Vur-Kaç 'a Kurban Olduk  (Okunma sayısı 6223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Vur-Kaç 'a Kurban Olduk
« Yanıtla #40 : Kasım 13, 2013, 18:54:26 »
Çok çok geçmiş olsun bende bugün farkettim sağ ön çamurluğun sinyalin 1 cm gerisinde iki tan küçük göçerti kapı açıp yaptılar diyeceğim ama olmayan bir birşey fakat sinir bozuyor. Allah beterinden saklasın.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 13, 2013, 18:54:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 13, 2013, 19:39:21 »
çok geçmiş olsun.. şeref yoksunu olmamalı insan
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130500
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 13, 2013, 19:41:56 »
Bugün arabami yıkarken farkettim kaputta göçük oluşmuş. Mahallede oynayan çocuklara sordum veledin biri kediye taş atacağım diye 10 Cm lik taşı atmış. Arabanın camına çarpıp kaputa gelmiş. Gittim evini buldum bulmasına ama ne yapayım olan oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 13, 2013, 20:13:26 »
geçmiş olsun hocam benimde başıma geldi gecen yıl marketin önünen koydum icerde birşeyler alıp cıktım toplamda 15 dk sürmedi aynen senin gibi sürtmşler canım sıkıldı o sinirli sağa sola küfürler falan olmadı gittim sanayiye rahatladım pasta cila ile lekeler gitti... inşallah senin arabada öyle olur..
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 14, 2013, 09:20:56 »
Çok çok geçmiş olsun bende bugün farkettim sağ ön çamurluğun sinyalin 1 cm gerisinde iki tan küçük göçerti kapı açıp yaptılar diyeceğim ama olmayan bir birşey fakat sinir bozuyor. Allah beterinden saklasın.

Teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun.. şeref yoksunu olmamalı insan

teşekkür ederim. aynen. milleti nasıl bu kadar rahat davranıyor, gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

geçmiş olsun hocam benimde başıma geldi gecen yıl marketin önünen koydum icerde birşeyler alıp cıktım toplamda 15 dk sürmedi aynen senin gibi sürtmşler canım sıkıldı o sinirli sağa sola küfürler falan olmadı gittim sanayiye rahatladım pasta cila ile lekeler gitti... inşallah senin arabada öyle olur..

teşekkür ederim. umarım pasta ile ya da küçük işlemlerle düzelir.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 932 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 14, 2013, 09:37:21 »
Öncelikle geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama elden ne gelir .Sizin aracınıza vurup kaçmışlar beni aracıma kendi komşum defalarca sürttü alenen onun arabası olduğu belli olduğu halde bırakın söylemeyi özür dilemeyi umursamadı bile 3 den sonra bende binanın önüne çıktım bir baktım gene tampona takmış başladım bağıra bağıra sövmeye .komşular felan çıktı hayırdır dediler yeter artık dedim ben paraya sokaktan toplamıyorum arabama niye zarar veriyorsunuz. Dedim ki bir daha böyle bir olay olursa herkesin arabasını tornavida ile dolanırım beni o zaman anlarsınız dedim .O gün bugün hiçbir şey olmadı bana en yakın çeken yarım metre mesafe bırakıyor
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Kasım 14, 2013, 09:55:30 »
Öncelikle geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama elden ne gelir .Sizin aracınıza vurup kaçmışlar beni aracıma kendi komşum defalarca sürttü alenen onun arabası olduğu belli olduğu halde bırakın söylemeyi özür dilemeyi umursamadı bile 3 den sonra bende binanın önüne çıktım bir baktım gene tampona takmış başladım bağıra bağıra sövmeye .komşular felan çıktı hayırdır dediler yeter artık dedim ben paraya sokaktan toplamıyorum arabama niye zarar veriyorsunuz. Dedim ki bir daha böyle bir olay olursa herkesin arabasını tornavida ile dolanırım beni o zaman anlarsınız dedim .O gün bugün hiçbir şey olmadı bana en yakın çeken yarım metre mesafe bırakıyor

Teşekkür ederim. sizin iş iyiymiş  :D binadakilerin yaptığını bilmek büyük bir avantaj belli sayı biz de kim olduğu belli değil. bazen bu tarz durumlar için dizel araç düşünüyorum otoparkı kullanabilme avantajı nedeniyle.

insanların ahlaki ve manevi değerlerinin yüksek olması lazım bence yok dünya daha kötü olacak gitgide.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 14, 2013, 10:06:12 »

Bilmeden çarpıp fakat hiç bir numara bırakmadan kaçana karaktersiz . Bu şekilde bilerek ve sürekli zarar verene de kanı bozuk denir .

Bir insan bir başkasına veya başkasının malına zarar vermekten nasıl bir zevk alır anlamıyorum . Örnek sizi verirsek zatı muhterem sizin aracınıza defalarca zarar vermesine rağmen sabrınızın dayanabildiği yere kadar dayanmışsınız ve onun ne aracına ne kendisine zarar vermemişsiniz. Fakat aynı zatı muhterem galiba sizin ses çıkarmama sebebinizi efendilik değilde korkaklık olarak algılamış olmalı ki zarar vermeye devam etmiş . Bu tiplerde Allah korkusu da olmaz . Allah bizleri bu tiplerden korusun . Kusura bakmayın komşunuza biraz verip veriştirdim ama bu gibi insanları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum böyle bir komşuyla yaşamak zorunda kaldığınız içinde Allah'tan size sabır diliyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 46 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Kasım 18, 2013, 14:42:26 »
Çok geçmiş olsun

Maalesef böyle insanlar da var evine gidip nasıl koydu acaba o yastığa kafasını hiç mi için sızlamaz bir özür dile paran yoksa sonra telafi ederiz de ama insanın gönlünü al sende rahat uyu  !!!
Herkese Kazasız-Belasız-Cezasız günler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Kasım 18, 2013, 14:45:38 »
Çok geçmiş olsun

Maalesef böyle insanlar da var evine gidip nasıl koydu acaba o yastığa kafasını hiç mi için sızlamaz bir özür dile paran yoksa sonra telafi ederiz de ama insanın gönlünü al sende rahat uyu  !!!

aynen katılıyorum. zaten sigorta ödeyecektir. sigortan yoksa paranda yoksa ara özür dile değil mi. kaçınca akıllı oluyor uyanık oluyor sanırım aklınca   :kötü: :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '14
  • 65 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 18, 2013, 14:51:55 »
benim de başıma yaklaşık 10 kere geldi, aracı park edip geldiğimde çizik vuruk arabama öylece bakakaldım :(

1 kere numarasını bırakan bir insana denk gelmiştim, diğer hepsi öküzmüş, onu anladım...

maalesef bu olaylara, aracımızın etrafına yanlış park yapıp yolu daraltanlar da sebep oluyor çoğunlukla... insan diyesim gelmiyor; diğer araçları, o araçların sahiplerini düşünmeyen canlılara, tiksiniyorum...
2013 - 2018 AURİS
2018 - ??? VW PASSAT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Kasım 18, 2013, 14:55:27 »
öyle maalesef trafikte ayıptır söylemesi insanlıktan nasibini almamış kişi çok. size de geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #52 : Kasım 18, 2013, 15:40:23 »
Sırf bu parkta çarpıp kaçanlar yüzünden dükkana gidip geldiğim zaman otoparka 1 araba için aylık olarak 2 araba parası verip arabamı 2 kolonun tam ortasına katıyordum . Aynı otoparkta benim öyle park ettiğimi gören diğer araç sahiplerinden bazıları geçerken kardeşim ayıp değilmi böyle park ediyorsun diyebiliyordu kendilere durumu açıkladığımda ise hepsi haklısın dedi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Kasım 18, 2013, 15:59:41 »
aslında alacan bi külüstür... BAT-MAN misali:) anladın sen onu:)
2013 - 2018 AURİS
2018 - ??? VW PASSAT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #54 : Kasım 18, 2013, 16:24:13 »
aslında alacan bi külüstür... BAT-MAN misali:) anladın sen onu:)

Gerek yok Mustafa bey elimin altında traktör var . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Kasım 18, 2013, 17:14:27 »
abi failleri tespit edelim, tüm canı yananların intikamını alalım:))
2013 - 2018 AURİS
2018 - ??? VW PASSAT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #56 : Kasım 18, 2013, 17:49:24 »
abi failleri tespit edelim, tüm canı yananların intikamını alalım:))

Bana uyar . Memnuniyetle . :)