0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün spoyler takıldı paylaşım yapacaktım ama bu haberden sonra tadım kaçtı sorun çözülene kadar resim koymayacagim
Yok abi sen de çöz bu sorunu beraber şölen yaparız inşallah en kısa sürede çözüm bulunur
hayırlı olsun emrah kardeşim.resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz
Hayırlı olsun. İstediğiniz gibi olduğuna sevindim.
Ben beğendim güzel olmuş kazasız belasız cezasız inşallah
Spoiler güzel durmuş, jantlarında güzelmiş nazar değmesin.
krom sis farı çevresi istiyor bulanabilse gayet yakışır. Konuyu zevkle okudum bir spoiler mağduru olarak ben de bi firmadan almıştım ama ismini şimdi tam hatırlamıyorum. spoiler havaya bakıyor boyası dalga dalga bir kere takmış bulunduk kullanıyorum şimdi ama hiç içime sinmedi. Emrah bey kardeşim arka tampon ve ön tampon ekini nereden temin ettin kaça mal oldu.ön ve arka tampon eklerini çok beğendim gayet başarılı olmuş bu yeni araçların parlak siyah tampon eklerindeki malzemenin aynısı gibi.bir de jantlar konusunda da tedarik ve fiyat bilgisi verirseniz memnun olurum. benim aracımda gümüş renk ama ikisi arasında dağlar kadar fark olmuş. Güle güle bin allah kaza bela vermesin. bir de APP plaka gayet iyi olur aracına.
Emrah kardeşim jantların sanırım vw araç jantı. Ben bu jantları scirocco ve passatlardan hatırlıyor gibiyim doğru mudur?
Açıkçası hiç bilmiyorum..Arkadaşım gönderdiği için ne marka yada ne jantı olduğunu bilmiyorum
Auris spor spoıler.Arkadaşımın arabası.