0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlı/makyajsız bagaj kapagı ve kısa spoıler aynı.Hiç fark yok direkt olur.
Bence boyat abi eğer arabanda solma yoksa tabi ama spoiler iyi baktiysa çocuk hiç gerek kalmaz Bende yarın ulaşırım serviste taktiracagim sağlam olsun
Kargoda hiç birşey olmaz abi zor bir ihtimal üzerine kırılabilir diye bir not düşmelerini rica et yinede biz 2 sene önce izmirden tampon aldık ptt kargoyla geldi onda bile sorun olmamıştı
Benimkide yolda şuan yarın ulaşırım umarım bir sorun çıkmaz ona şimdi bir temizler boya koruma atar waxlar sonra sıvı cila ile iyice patlatırım inşallah bir sorun çıkmaz montajdan sonra vaktim olursa foto paylaşırım Çok teşekkürler ediyorum link için yoksa alamazdim
forumda daha önce hangi konuda bilmiyorum ama montajı nasıl yapılacağını fotoğraflı bir şekilde bir arkadaş paylaşmıştı... bulamadım ve o kadar konu açılmış ki bu konuda sormayın:)hatırlayan arkadaş var mı? yoksa bende tecrübe edeceğim
Bana gelebilirsin.
ne varsa insanın hemşehrisinde var sağol toprağım...
Şaka yapmıyorum.En fazla 10 dakikalık iş benim için.
tekrar teşekkür ederim, benim elim bu işlere az çok yatkındır. baktım beni aşıyor sizi ararım. yalnız şunu sormak isterim, sadece cıvata bağlantısı yeterli midir? yapıştırıcı falan sürsem mi?tekrar teşekkürler...