0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun işiniz görülmüş sevindim
bende 250 tl ye anlaştım +kargo...halen kargoda yarın elimde olur inşallah... sabırsızlıkla bekliyorum...
Benim elime ulaştı iyice temizledim.
Umarım bunları salonda falan yapmadınız yoksa terliği kafanıza yeme ihtimaliniz yüksek. Şaka bi yana hayırlı olsun darısı bizim başımıza abi.
Herşey odamda başladı sonra güneş gören bir yerde işlemler tamam çok iyi oldu şuan tertemiz.Hafta içi montaj işlemini gerçekleştirmeyi planlıyorum.
Bu arada montaj hakkında da bilgi verirseniz çok iyi olur abi. Bu arada ahmet abinin belirttiği siyah plastik senin paylaştığın fotoğraflarda görünen galiba?
Montaj için ben kendime güvenmiyorum bu işleri yapan birini bulurum sanayiide tanıdık çok zaten.Ama anladımğım kadarıyla servis silikon kullanmamış fazla sadece vida çevresinde izler vardı.Vidalı olması çok çok iyi sağlamlık açısından.vida yerlerindeki siyahlıklar sıkma aşamasında plastik çok zorlanırsa kırılmasın diye bir nevi conta gibi en azından benim anladığım bu Ama daha önce montaj yapanlar daha iyi bilir tabi.
Montaj yerindeki siyah süngerimsi malzemeler vidalar sıkıldıgında bagaja su sızmalarının engelşenmesi için.
Doğrudur üstadım ama onlardan biri artık yok onun yerine aynı görevi ne görür?Ayrıca montajda silikon kullansınlar mı?Kullanırsa nereye kullansın?
Özelden alayım hocam
Bence silikon kullanma.Eksik gasket için bisiklet şamreli kullanabilirsin.
e posta at pdf dosyası nı yollim
Samet bey bana da atar mısın dosyayı...teşekkürlerosmanuri@gmail.com
az önce kargodan geldim ve şoktayım resmen...üzerinde Dikkat Kırılır etiketinden görünmeyen paket resmen ortadan ikiye ayrılmışhasar tutanağı tutuldu ve merkeze iletildi... saolsun aldığım kişide bana faturasını gönderecek ve dilekçe ile beraber vereceğim...bakalım sonuç ne olacak...çok hevesliydim,kursağımda kaldı:(