0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başka firmadan alabilirsiniz, ama orjinali gibi hiçbiri olmuyor maalesef. Orjinali taş gibi ve malzeme kalitesi cok yuksek. Mesaj Birleştirildi: Kasım 14, 2013, 18:19:19Serci uyum olmasina oluyor ama üzerinde dalgalanma oluyor, boyası kötü oluyor vs. Ben ikisinden de kullandım orjinalini tavsiye ederim.
Yan sanayi spoikerlerin cogu fiber, servistekiler plastiktir.. Goruntu haricinde uzun omurlu de olsun diyorsaniz tek yol servis maalesef.. Servisten faturalandirip kaskoya isletirseniz bir sıkıntida kasko spoikeri de karsiliyor.Ahmet bey, sizin arkadasin spoiler hakkinda bilgi alabilir miyiz?
O orjinal spoiler plastik.Auris sportta kulanılan model.Stop lambalı.Servis fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1600 Tl idi.
Fiyat yuksekmis Sanki serviste 500 tl civarina satilan 2 farkli spoiler var gibi geliyor biri bu olmasin?
hocam ne yaptınız spoiler işini
valla bende bu konunun takipcisiyim her gun bakıyorum cvplara ben bide bunu izmitteki ustalarla görüşeyim bakalım ne diyecekler bu arada özel yapıma ne fiyat verdiler ayıp olmazsa ?
Serkan bey napalım araştırıyoruz sizden bir haber çıkar ise haberleşelim.Ben bulur yada istediğim gibi yaptırdığımda size haber vereceğim.Özel tampon için usta ile yüz yüze gçrüşemedik.Telefonda bir görüşme yaptık.200 TL den başlayıp 600 TL ye kadar olabiliyor ücret dedi ama bu dediğim bana özel yapılacak tampon eki. Ben bu işlemleri tane fiyatını 300 er TL den çıkarmayı düşünüyorum Servise 625 vermek yerine 300 iyi olacak