0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrikli katlanir ayna var mi o kasalarda cok sasirdim
Kontakla veya başka bir şeyle uğraşmanıza gerek yok benim de Avensis im var ben modül taktırdım aracı kitlediğim zaman aynalar kapanıyor açdığım zaman aynalar açılıyor ve manuel olarak da düğmeden açıp kapata biliyorum. Kesip biçmeden parça sökmeden 20 dk yaptırdım.
Nereden aldınız o modülü, ne kadar ödediniz.
Bir arkadaşın aracılığıyla getirttim yurt dışından 130 tl ye modülü aldım 10tl ye taktırdım
Peki modülün fotoğrafı filan var mı? Markası vs.
Durmuş Ali bey çok teşekkür ederim ilginize. evet gayet mantıklı ancak modül hakkında hiç bir bilgim olmadığından fikir sahibi de değilim internetten falan aldıysanız link atabilir misiniz acaba?Mesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2013, 18:51:18sanırım buldum gibi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-katlanir-ayna-modulu-114834594/detay/
Galiba bende buldum http://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.html
evet ve çok daha uygun fiyata
Ben bunların hepsini araştırdım Türkiye de olanlara telefon açtım ama hiçbirinde soket yok... Ama derseniz ki kesme biçme işlemi beni bozmaz olsun ben öylede kullanırım o zaman alabilirsiniz. Benim modülde her şeyin birebir soketi vardı ve hepsi yerine oturdu sadece artı ve eksi bağlantısı yapıldı.Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2013, 13:58:33Fiyatlara lütfen iyi bakınız ve kargo paralarını da hesaba eklemeyi unutmayınız. Bu arada ben bunun ticaretini filan yapmıyorum aklınızda yanlış bir düşünce oluşmasın.
Montajının nasıl yapıldığını öğrenirsek alabiliriz buradan.
Arkadaşımın aracılığı ile çin den getirttim yani bir link veya site yok.
anladım. sağlık olsun denk gelirse alırız artık.
Sağlık olsun artık, isterseniz servise de bir sorun ben sorduğum da elimizde sizin aracınıza göre yok ileri ki zamanlarda gelebilir denmişti.