0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir multimedya cihazına %110 fazla para isteyen servisten gelecek hayır Allah' tan gelsin Çin den alırım daha iyi.
Orası sizin tercihiniz, yalnız ben 1 ay önce serviste aracıma multimedia cihazını ve arka kamerayı gayet uygun fiyata taktırdım.
tabiki tercih meselesi. benden 2200 tl istemişlerdi sadece navitech marka cihaz için ben ise 1000 tl ye aynı marka model hatta geri görüş kamerası da hediye olarak halletmiştim. neyse bir arkadaşım çin den gayet uygun bir fiyata modül meselesini halletti. gelince montaj sonrası durumu paylaşırım.
Hani bizee.
evet dün kit elime ulaştı bugün montajı yaptım. ancak çok uğraştırdı. sebebi ise kitin terminalinde iki lehim arasında fabrikasyon bir hatanın bulunması idi. tabi biz bunu bulup çözene kadar hayli uğraştık. sonunda bulduk iki lehim arasını doldurunca sorun çözüldü. hem çok ucuza mal oldu hemde montajı gerçekten çok basit herkes yapabilir.servise gidip 300-400 tl para vermeyin sakın sakın. isteyene aşama aşama anlatırım hiç sorun değil.Not: Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Hasan abiye çok çok teşekkür ederim. temin etmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak (kesinlikle herhangi bir çıkarım olmaksızın) isterim.
Sorun tam olarak neydi, sanırım bende de aynı problem var.
modülü şemasına göre bağladığım. kumandadan kapıları kilitledim. aynalar kapandı. kilidi tekrar kumanda ile açtım ancak açılmadı. kontağı açarak denedim ancak yine açılmadı. manuel olarak kullanılan düğmeyi denedim düğme çalışmadı yani devre dışı kalmıştı. ayna ayarlama tuşlarına baktığımda onlarda çalışmıyordu. ne kadar uğraştıysam da olmadı. sonunda kiti sökerek paneli kontrol ettim. ilk etapta role sorunlu diye düşündüm. ancak sorun role de değildi. panelde takılı devreleri ölçtürmem gerektiği için Vestel yetkili servisine gittim. ummadığım şekilde çok harika ve ilgili bir usta çıktı karşıma. adam benimle birlikte uğraştı. bilgili olduğu için tüm paneli tek tek kontrol etti. sonunda iki lehim arasında şase olması gerekirken olmadığını anladı. o iki lehim arasını doldurdu ve denedik. sonuç pozitif. hem aynalar kumandayla kapanıyor kontağın açılması ile açılıyor hem de ayna ayarlama düğmeleri tam anlamıyla çalışıyor. ayrıca manuel kullanılan düğme de çalışıyor.
Onur kardeşim öncelikle hayırlı olsun, acaba bu modülün T25 kasa Avensis için olanını bulabilir miyiz?
Ender abicim benim aldığım arkadaşa bu işin ticaretini yap dedim ama benim modülün arızalı çıkması sebebiyle alacaklarımız da öyle olursa mahçup olurum diyerek bu işe girmek istemedi. ama yine de almak isterim dersen abi senin için tekrar görüşürüm
Onur hocam cihazın linki varmı? Bu adamlar neden düzgün çalışanını göndermiyorlar enteresan. Herkes yapamayabilir, örneğim ben
ama almak isterseniz sizin içinde arkadaşla konuşurum
Fiyat ne kadar onur abi?
selam 2011 verso comfort extra var bizdede acaba bizim aynalarada uygulanırmı ?
50 TL kardeşim