0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba, bende 2011 aurisimde bu modülü kullanmak istiyorum ancak kendi servisime siz takarmısınız diye sorduğumda aracın elektrik tesisatına zarar veriyor dedi. Sizce bir zararı oluyormudur? yani adam ne görmüştürde bu yorumu yaptı anlamadım acaba birileri takmaya falan çalışırken kısa devre olup bişeyleremi zarar verdiler bielemdim. Ama sanki böyle anlık bir hasardan ziyade modülün araçta kullanılması zararlı gibi konuştu..
detaylı bilgi için özelden yazarım abim.
yahu tüm mesajları tek tek okudum benimde uygulama hoşuma gitti ama bu tüm modellere uygulanıyormu yada farklı bir durum mu var benim araç 2010 comfort ama makyajsız olanı, bunu uygulamanın standartı nedir, hangi modellere uygulanır nasıl öğreniriz ?
aç kapa tuşu derken ? aracın içerisinde elle sağ sol aynayı ayarlamak için tuşlardan ilave başka bir buton mu bu ?
Evet evet ayar butonu haricinde aynaları kapatıp açmak için de bir buton olmalıYani otomatik kapanan aynalar mevcut olmalıŞayet mevcut ise gerisi yarım saatlik bir iş
hımm o zaman bu sistemin uygulanacabileceği araçları özetlemek gerekirse zaten hali hazırda mevcut katlanır ayna özelliği olması lazım araçta aksi halde uygulama yapılmıyor anladığım kadarıyla, ki mevcut katlanır ayna özelliği olup ta bunu buton haricinde anahtarla aç kapa olayı ekleniyor sonuçta eşşek aynı eşşek pardon araç aynı katlanır özellikteki araç doğrumudur ?anladığım kadarıyla bu uygulamayı yapacak arkadaşlar aracınızda katlanır ayna yoksa hiç boşuna konuyu kurcalamayın
http://www.aliexpress.com/snapshot/307069347.htmlşu üründen sipariş etmiştim ve bu gün elime ulaştı. (14 aralıkta sipariş vermiştim)10,70$ free shipping(aslında siteden alışverişin güvenilirliğini denemek için verdiğim bir siparişti. daha büyük bir şey almadan önceki deneme alışverişi)bakalım şimdide taktıracak bir yer bulmam lazım servis kesin arıza çıkaracak.elinde yeni corolla için bu kabloların yerlerini gösteren bir klavuzu olan var mı acaba?kontak açık indüksiyon +kutup (sarı), merkezi kilit açma-kapama tetikleyici +kutupları (yeşil-mavi) kabloları nereye bağlayacağımı bulsam gerisi kolay gibi.
Ender abicim benim aldığım arkadaşa bu işin ticaretini yap dedim ama benim modülün arızalı çıkması sebebiyle alacaklarımız da öyle olursa mahçup olurum diyerek bu işe girmek istemedi. ama yine de almak isterim dersen abi senin için tekrar görüşürüm
Arkadaşlar Alibaba Express arızayı bildirmeniz halinde eskisini geriye istemeden yenisini gönderiyor.