0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kitapçıkta fren ve denriyaja tam basın sonra ayağınızı frenden çekin diyor ama çekince arba yerinde durmuyor ve geri kaçıyor corolla 1.33 life standart olarak bu özellik verildiği yazılıyor yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa bu özellik benim arabada yokmu bilginize yorumunuza
Frene basış şiddetini arttırın.Araba savrulma işareti yanacak.Bundan sonra freni bırakınca 2 saniye sizin yerinize freni tutar.Aracınızda VSC yoksa yokuş destegide Vsc varmış
Cahilliğime ver vsc nedir onu ilk kez duyuyorum
evet...durunca frene sert basın ışık yanacak araç kayma ışığı...ardından ayağınızı çektiğinizde yaklaşık 4 sn arac kaymaz...biraz debriyajdan ayağınızı çekerek ve gaza basarak kalkışınızı rahatlıkla yapabilirsiniz...sistem gayet güzel çalışıyor...faydalı da bir özellik olduğunu düşünüyorum...selamlar...
2 saniye fazlası veya eksigi yok.Frenden gaz pedalına ayagı kaydırmaya yetecek süre.Çay kahve süresi değil.
Yarın deneyip bakacağız bakalım herkese teşekkür araç denge kontrolü var arabada demekki hata bende beceremedim heralde
Bildiğim kadarıyla dizellerde yok.
Özellik arabada varmış çalıştıabildim ancak hiç sevmedim el freni ile kaldırmak daha basit