0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğrudur.mantık aynı sorunsuz olsun, sanayiyle uğraşmayım,kafam rahat olsun,parçası ucuz olsun vs uzatabilirim bunlar yüzünden konforumuza önem veremiyoruz maalesef...
Kardeşim bende bu saydıklarından dolayı tercih ettim . Zoruma giden bu saydıkların da araçta yok . Ama biz var biliyorduk Bu arada bunları kendi aracım için yazıyorum toyota sorunsuz veya sorunlu bu saatten sonra demem herkesin aklı kendine yeter neyin ne olduğuna aramızda karar veremeyecek çok şükür bende size aynen katılıyorum.aurisimi seviyorum ama ne bilim yorumları okudukça ve pegault 206 yı auristen daha konforlu ve yol tutuş vs olumlu yorumları okudukça soğumuyor değilim toyotadan
Eskiden destek mi vardı_? Şöförlük yokuşta geri kaçırmamakla ölçülüyordu , yokuşta herkes araba kayacak mı diye şöföre bakardı, şöför de riske atmamak için ecel terleri ve patinaj arasında kalkardı.Teknoloji çıktı herkes şöför oldu..
bende size aynen katılıyorum.aurisimi seviyorum ama ne bilim yorumları okudukça ve pegault 206 yı auristen daha konforlu ve yol tutuş vs olumlu yorumları okudukça soğumuyor değilim toyotadan
Maalesef yok .
zaten hiç birşey yok bu modelde
frene sert basma işlemini her yokuşta durduğumuzda mı yapacağız. yoksa bir defa yapıp aktif ettikten sonra yokuşlarda kendiliğinden aktif olacak mı?
Hocam frene dibine kadar basın. Sarı esp(kayan araba gibi bir amblemi var) ışığının yanması gerekir. 2015 Corollada o şekilde,diğerlerinde de o şekildedir diye düşünüyorum,ancak bu bana sadece bir kez lazım oldu. Genelde ortalama eğimlerde zaten geri kaçırma yapmıyor araçMesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2018, 12:05:32Nasıl tarif etsem bilemedim ama,freni biraz güçle kökleyin dibine kadar o şekilde göreceksiniz kadransa sarı amblemi. (Aracın düz ya da eğimli bir yerde olması fark etmiyor) Park halinde de deneyebilirsiniz
benim yokuş kalkış desteği devreye girince herhangi bir gösterge ışığı yanmıyor neden acaba bilgisi olan var mı?