0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese İyi Akşamlar,ben Van'dan Şinasi SEVEN, 33 yaşındayım. Bugün yeni corollama landirenzo marka LPG taktırdım. En uygun tüp kullanma yolları hakkında siz tecrübeli dostların görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar...
Merhabalar yeni kasa benzinli kullanan arkadaşlar yakıt ort larını yazarsa fikir edinmiş oluruz.Yaklaşık 6 araç aldım şimdiye dek hep dizel kullandım bunların 3 ü toyotaydı dizel de hiç sorun yaşamadım hatta dün manisaya asker ziyareti için gidip geldim 2010 mmt yeni kasa aracımla 4,4 ort tüketim ile 1039 km yol yaptım aracımla şehir içinde de 5,3 ü hiç geçmedim aracımla.Bu araç bu kadar az yakarken pazartesi muhtemelen 1,6 advance cvt arac ile değişecem aracımı umarım pişman olmam yakıt 20 ila 22 kuruş arası gidip gelirken 35-40 kuruşlara çıkarsa üzülecem doğrusu.satan arkadaş fabrika verilerini yakalamak mümkün demişti 28 -30 kuruş arası olursa sorun yok ama yukarılara çıkarsa rakam hep tertemiz aracımı 65binde ike kazası boyası yokken üstelik vermenin ızdırabını yaşayacağım hemde çok yüksek yakıt harcamaları yüzünden pişmanlık duyacağım.aracımı tüp taktırmayı düşünmüyorum çok yakar ise ne yaparım bilmiyorum herkese iyi forumlar...
selam ... sizdeki kaç litrelik tank acaba... tüketim değerlerinizi yazabilirmisiniz...
Merhaba Hamit Bey,tankım 33 litre ve ortalama 30 kuruş civarında yakıyor.
lpg Kullanan arkadaşlar sadece aldıkları lpg fiyatını hesaplamışlar sıralı sistemlerde benzin sarfiyatını dikkate aldılar mı?Acaba 1 depo lpg kullanımı sonrası benzin sarfiyatları nasıl onu da yazarlarsa konu daha iyi anlaşılacak.
motor ısınana kadar rolantide çalışması ile yanan benzinin nesini hesaplayalım... önceki aracım clioydu.. 4..5 ayda bir 50tl lik benzin alıyordum.. şöyle de bir durum da var... birkez çalıştırıp 400km gitmek var.. 400km yapana kadar 50 kere stop edip çalıştırmak var, bu nedenler arada yanan benzinin maliyetini çok sağlıklı birşekilde hesaplayamazsınız kanımca