0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
35 kr zor en az 40 kr yakar. Bu da ucuz değil bence 35 bile pahalı. Tabi ki araçlar az yakıyor ama benzin çok cep yakıyor.Mesaj Birleştirildi: Aralık 16, 2013, 22:17:24120 ile 160 Tl arası daha az yakar. Ben eski aracımı 6 sene tüplü kullandım hiç bir masraf etmedim. Siz altı yılda ortalama 10 000 tl az ödersiniz. Ben öyle yaptım. Karar tabi sizin. Herkes sorun yaşamayacak diye bişey yok tabi. Ben şimdikine de taktırdım. BRC canavar gibi. Tavsiye ederim.
2013 corolla 16 advence aldım...araç 200 km de daha...biraz binip lpg takrıtmayı düşünüyorum...şehir içinde ve şehir dışında ne kadar yakar şu an...kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim..
Arkadaşlar lpg li arabalara karşı değilim ancak son zamlardan (hem lpg ye hemde lpg kitlerine) hesabı iyi yapmak gerekir çünkü bir kaç yıllık benzin parasını peşin verip sonra araba lpg de az yakıyor demenin de bir anlamı yok.
Herkese İyi Akşamlar,ben Van'dan Şinasi SEVEN, 33 yaşındayım. Bugün yeni corollama landirenzo marka LPG taktırdım. En uygun tüp kullanma yolları hakkında siz tecrübeli dostların görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar...