0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen volskwagen ama onlarda gerçekten oluyo hatta daha fazlasi oluyo bizzat kendim gordum haliyle kiskandim biraz
Hayaller VAGCOM gerçekler TOYOTA TECHSTREAM Yok hocam yok birşey yapılabildiği yok bizde [emoji14] [emoji14]
Artik buna bende inandim yaklaşık iki haftadir bununla uğraşıyorum artik yapicak bişey yok olduğu gibi kabullencem[emoji58] [emoji1]
E o zaman siz bağlanabildinz baktınız bir halt yapılamıyor belki bir ihtimal başka bir şey seçilirse ayar yaparım mı dediniz [emoji14] [emoji14] [emoji14]Sizi gidi sizi, satılık kablo var elimde Satacak adam arıyorum
Umarim gelir en azindan bende bişeyler ayarliyim yazik olmasin kabloya ilgin icin teşekkür ederim
Rica ederim durun çağıralım @Kaan Kara (29002) , forumda böyle yapınca uyarı gidiyor En azından gittiğini sanıyoruz Allaha emanet olun.
Eyvallah hersey icin cok sagol hayirli geceler )
kendime Selena gibi hissettim Ben neleri ayarladım -Konfor sinyali 3 ten 7 ye çıkarttım-Klimada Auto'ya basınca AC nin çalışmaması-Far sensör hassasiyetini artırdım-Bagaj açma tuşuna 2 kere basınca açılıyor , öncesinde 1 kere uzun basınca açılıyordu-Follow me home 30 saniye idi 1 dk ya çıkarttım başka birşey yok yaptığım,kablo evde yatıyor bizimde ben sadece bakımda sıfırlanır diye korktumda sorun olmamış . ilk bağladım, bi yerde hata yapmışım anahtarsız giriş sistemi hatası verdi eyvaaah dedim de sonra kendiliğinden düzeldi
Çözümü ayağınıza getirdim. ☺http://otodiag.net/gm/index.html#Siteyi incelerseniz istediğiniz özelliklere kavuşabilirsiniz. Ben Toyotada yok biliyordum ancak toyota da ürün listesinde mevcut.
Ben bunu kasdetmemistim ama buda guzelmis [emoji1]
Ben sizin dediğinizi anladım lakin o şekil toyotada yok. Normal de obd2 cihazı opellerde alarm olarak bile kullanılıyor.
Peki nasil yapabildin ben bi turlu hangi modeli secicegimi bulamadim programda hic bisey yapamadim bu yuzden baska ozellik yokmu ? Otomatik cam kapa falan ?
Kablonun bir iki özellik dışında hic bir amaci yok yani
Evet 32 bit programin calismasinda sorun olmuyo sadece program acilirken hangi modeli secicegimi bilmiyorum sizin aracta corolla 2014 demi