0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabasına göre değişiyor. Özelleştirmeler, sistem bilgileri, arıza kayıtları vb siz ne yapmak istiyorsunuz?
ECU update yaptım Toyota geri çağırmadan, yakıt acayip düştü dermişim Haldır haldır benzinin gidişini görünce insan haliyle ELM nin faydasını görüyor Benim ekranda 20,8 görünüyor tabiikidi, ama km/lt biriminde..Mesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2015, 14:31:31Bugün techstream ile araca bağlandım. Çok güzel bir şekilde çalıştı hiç bir sıkıntım olmadı. Bu arada 64 bitle çalışmıyor, windows 8.1 de çalışmıyor diyenlere duyurulur XP falan yüklemeye gerek yok Bugün ne yaptım peki bu Techstream le, neredeyse hiç birşey....umduğum şeyler yokmuş, yani alarm sesi gibi dışardan sesin duyulması falan yok. Arızası varmı falan deyip health check yaptım, sıkıntı görüldümü görülmedimi anlayamadım pek ama hata kodu ELM327 de yoktu. Özelleştirme ekranından sadece Bagajı kapattım. Bagaj normalde yanına yaklaşınca açma düğmesine basınca açılıyordu ya artık açılmıyor. İlla ki uzaktan kumandadan açmak gerekiyor. İşime yarayacak bir özellik oldu. En azından bagajı açık bırakıp gitmem bundan sonra
Techstream fabrikada da kullandıgımız orijinal arıza tespit sistemi.Kısaca Toyota grubundaki (Toyota, Lexus, Scion) herşey gözükür ve tüm kalibrasyonlar yapılır.
abi selamlar. biz şimdi bu 15 dolarlık kablo ile servisin silebildiği/görebildiği hataları görüp silebilir.Ayrıca aracın ışık sensörü ayarını vs değiştirebilir miyiz?Teşekkürler
Evet talat bendede var bu kablo her türlü özelleştirme ve hata kodlarını silebilirsin.
Ozellestirme derken neler yapilabiliyor biraz bahsedermisiniz ?
far sensörünün hassasiyeti,kapıların belirli hızlarda kitlenmesi vaya iptali.emniyet kemeri uyarısı iptali,klima ile ilğili ayarlar ve aracınızın donanımı ilgili izin verdiği özellikler.Yanlız wag gurubu gibi sonradan aktiflendirilen fazla özellik beklemeyin.
O zaman alıyorum insallah[emoji4] bi bu B. Ku yemediğim kalmıştı [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56]
Hahahaha senin bir sözün var aklıma geldi.Dikkat et s...masın [emoji14]
Arkadaslarkablom geldi ancak baglanamadim. windows 7 32 bit kurmayi basaran var mi.xp olmasi zorunlu mu.(Sanal xp kurup baglandim.)
Neler var abi? Test falan yaptın mı hiç?
Talat hocam test yapmadim.Bendeki diger cihazlarin silemediği c1201 ariza kodu vardi vsc kisminda.onu sildim[emoji1]
Arkadaşlar klimanin auto tusuna basinca resimde isaretledigim tuş otomatik aktif oluyor.bunu nasil iptal ederim her seferinde basip kapatmak zorunda kaliyorum.klima dış ortamdaki havayi alsin istiyorum.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi