Şaşırtıcı olur tabiki hocam, başkasının evinin dibinde saat 2330-2400 gibi gürültü çıkınca panikledim, elalemi rahatsız edeceğim diye. Durdun bir an önce diye dua ettim 
Allah razı olsun bilgileri bekliyorum. Bilgileri alınca hemen aşağıya arabanın yanına ineceğim nasipse 
Murat hocam bunu unutmuşum kusuruma bakma,
Birde bu özellikte aracım olmadıgından bakamıyorum.
Aklımda olanlardan devam edeyim,
Önce datalist e giriyoruz.
Buradan 1# cylender rpm
2# cylender rpm
3#...
4#....
Seçiyoruz.
Sonra bunları custom list yaoıyoruz.
Custom list te tekrar 4 ünü seçiyoruz ve grafik göster diyoruz.
4 silindirinde devirlerini grafik gösterir iken aktif test menusunu açıyoruz.
Compresyon testi tekrar aktif yapıyoruz.
Marş yaparak grafiklerden tüm silindirlerin devirlerini ekranda görüyoruz.
Devirler tüm silindirlerde yakın olmalı.
Toyotanın sitesinde Techstream 10.10.018 sürümü paylaşılmış.
İlgisini çeken arkadaşlar indirebilir.
(Mirai güncellemesi gelmiş çok lazım olabilir)
corolla 2014 model aracımda teachstream programıyla arabanın bazı özelliklerini açmaya çalışıyorum fakat bi türlü gerçekleştiremedım lutfen yardımcı olabilirmisiniz programa girerken model cod istiyo fakat hiç birini anlamadım hangisini seçiceğimi bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olabilirmi

Araba ile bağlantı yaptınız ve size model seçeneklerini sunan ekran çıktımı? Çıktıysa arabanızın modeline uygun seçenekleri seçin
Evet cikti ama model değil de kod gibi biseyler cikti yani hani model olduğunu anliyamiyorum

Sorun burda iste bunu bulamadim
Sizin araba nerede üretilmiş? Biliyormusunuz Türkiye ise TMMT
Sizin araba nerede üretilmiş? Biliyormusunuz Türkiye ise TMMT
Türkiye diye biliyorum daha once bu programi kullandinizmi
KEndi arabamda kullandım ama AVENSİS bendeki bu kadar zor soru sormuyordu
KEndi arabamda kullandım ama AVENSİS bendeki bu kadar zor soru sormuyordu 
Bildigim kadariyla ayni programdan olmuyormu ? Ve hangi özellikleri acabildin ?[emoji4]
Açılacak pek bir özellik yok hocam emniyet kemeri uyarılarını kapattım birde klima AUTO düğmesine basınca AC devreye girmesin dedim

Bu kadar Siz oradan devam etsenizde TMMT seçerek farklı birşey çıkmaz
Açılacak pek bir özellik yok hocam emniyet kemeri uyarılarını kapattım birde klima AUTO düğmesine basınca AC devreye girmesin dedim
Bu kadar Siz oradan devam etsenizde TMMT seçerek farklı birşey çıkmaz
Ben bu konuyu baya bi araştırdım otomatik cam kapatma otomatik kapi kilitleme buna benzer bir çok ozellik acilabiliyormus o yuzden uğraşıyorum aslinda olmasi lazim bunların
Ben bu konuyu baya bi araştırdım otomatik cam kapatma otomatik kapi kilitleme buna benzer bir çok ozellik acilabiliyormus o yuzden uğraşıyorum aslinda olmasi lazim bunların
Arabadan arabaya değişir belki ama bildiğim kadarı ile o okuduklarınız yok

Olsa buralarda hep bu konudan konuşulurdu. O dedikleriniz Amerikan Filmlerinde pardon Amerikan üretimlerinde mevcut herhalde

Aslında bu Techstream konumuz vardı bizim forumda.
Toyotalarda olmuyor diye biliyorum. İlave modül gerekiyor galiba.
Zaten bunlari yabanci sitelerden okumuştum birde arkadaşım kendi arabasina baya bi ozellik yapmıştı ama onunki farkli bi marka bende olur sandim foruma yeni kayit oldum zamanla ogrenirim artik 
Kesin Volkswagen grubumuştur

VAG
Toyotalarda olmuyor diye biliyorum. İlave modül gerekiyor galiba.
Ben bu özellikleri yabanci sitelerden okumustum açıldığını her hangi bir modulden bahsetmemisti o yuzden bende denemek istedim
Kesin Volkswagen grubumuştur
VAG
Aynen volskwagen ama onlarda gerçekten oluyo hatta daha fazlasi oluyo bizzat kendim gordum haliyle kiskandim biraz