0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AC açık iken OFF yaparsan ve AUTO ile açarsan klima açılıyor. Son hafızada kalan aktif oluyor.Bilginize.
Bahsettiğin şey çok geniş abi,Biliyorum verdigin arızalarda örnekler, ama Toyotasa bu kadar gelişmiş sistem olmadıgından o kadar salak arızalarda çıkmıyor.Hatta sordugun sorunun cevabını bildiğini de biliyorum abi, sadece artamı zenginleştirmek istediğinin farkındayım.
son hafızada kalanı tam anlayamadım aslında abi konuyu zenginleştirmek adına kullanımla ilgili ufak detaylar paylaşılabilir mi ,lütfen
Şimdi bak normal halinde şu şekilde çalışıyor, yani Özelleştirme menüsünde Otomatikte iken,AUTO ya bastığın zaman A/C devreye giriyor. Elle A/C yi kapatıyorsun ve yoluna devam ediyorsun. Sonra durdun arabayı kapattın. Bir daha ki kullanımda AUTO açık halde araba başlıyor ve A/C çalışmıyor. Ama AUTO yu kapattığında ve sonrasında Açtığında yeniden A/C devreye giriyor. Yukarıdaki özelleştirmeyi yaptığında,AUTO ya bastığında A/C devreye girmiyor, elle sen A/C düğmesini açtın arabayı kapadın ve tekrar çalıştırdığında AUTO ya basınca A/C açık geliyor. Ama sen AUTO konumunda açık olan A/C yi kapatırsan arabayı kapatıp açtığında AUTO ya basınca A/C arabayı kapatmadan önce kapalı konumda olduğundan KAPALI oluyor AÇIK bırakırsan AÇIK geliyor.
hımm buna hiç dikkat etmemiştim ben ama genelde aracı kapatmadan klima havalandırma vs kapatmaktayım
Çaktırma Kaan, bende bu şekilde diye hatırladım Yoksa eskiden nasıldı hatırlayamadım
küçük bir gözlemimi paylaşmak istiyorum, Murat abi techstream e geçince aracın altından girmiiiiiiş üstünden çıkmış
merak ettiğim birşey var,hız sabitleyici ile giderken hızımızı kaç km artırıp azaltabiliyoruz? ben 2 km artırıp azaltıyoruz diye biliyorum ama 5 km olsa daha iyi olurdubu techstream üzerinden düzenlenebiliyor mu?
Evet denedim,Çok güzel bir özellik ama benim araba destekemiyor, model başlangıç yılı 2007 ve sonrasında bu özellik var.Bu testi açmadan önce PCde bazı hazırlıklar yapılmalı.Sonrasında bu test açıldında 10 saniye marş yapıyoruz bu sırada enjeksiyon yapılmadıgından motor çalışmıyor.Marş sırasında her silindirin kompresyonu sırasındaki o silindire ait devir ekranda çıkıyor.Marş gücü sabit oldugundan beklenti her silindirde devir'in aynı olmasıdır.Eğer ki herhangi silindirde devir daha fazla çıkıyor ise o silindirin kompresyonu düşük oldugundan devir artar.Fazla olanda ise devir azalır.Bazı arızalarda kolay teşhis e fayda eder.O an ki motor devri akünün şarj durumuna göre her zaman degişkendir. Ama şarj durumu o anda ki devir farkları için baglayıcı degildir.