0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
www.Toyota-tech.com adresindeAracın kimlik bilgileri ve servis bülten no su ile indirilir.Yani bir sorun olmalı ve siz sorunun bültenini bilmelisiniz.Bültenlerede aslında yine aynı adresten ücretli olarak üye olursanız bülteni indirmeniz izin veriyor.Kısaca şöyle şöyle bir güncelleme var, hadi bunu indirelim diyemezsiniz. (Legal olarak)İçerik konusunda bilgilere ulaşmak biraz zor. Mesela Corollaya gelen bir güncelleme vardı. Niçin geldiği belli idi.
corollaya gelen o güncelleme bize bakımda gelen güncelleme miydi Ahmet abi? bir ara konuşmuştuk galiba abi aslında burdan sormak istediklerim var, mesela aracın far sensörü ayarını hangi menüden yapıyoruz?klimada autoya basınca A/C çalışmaması için ayar nerden yapılıyor?konfor sinyal seviyesi nerden ayarlanıyor? (bunu buldumda ben)bu tarz küçük noktaları paylaşmak daha çok yardımcı olabilir sanki herkese?
Kaan,Türkçe kullanım kılavuzları var müsait bir zamanda yüklerim.
Herşey menüye girince görülüyor zaten, az buçuk ingilizce varsa gerisi kolay. Corollada özelleştirilebilir çok şey var mı ki?
Çocuk iken büyüklerimiz fazla bilmediğiniz şeyleri kurcalamayın derdi o geldi aklıma şimdi.
çok faydalı olur herkeseingiliççe var ama ya bozulursa korkusu var, ilk bağladığımda araç akıllı giriş çalıştırma sistemini kontrol edin hatası verdi sonrada zaten bir daha kurcalama fırsatım olmadı
İşte bu yüzden geri kaldık icat çıkarmada bir başka boyutu işin
Bu anlayis bana ters [emoji14] Saglam olan seyide icini meraktan acip bozabilirim
bende normalde korkmam , hatta yaparken heyecanlı olurum mutlu olurum ama araba birazcık pahalı olunca birde tam olarak benim değil bu yüzden korkuyorum. yoksa telefon bilgisayarlar dijital fotoğraf makinası fln hiç sıkıntı değil. hele eski aracı can sıkıntısına çok söktüm taktım
klimada autoya basınca A/C çalışmaması için ayar nerden yapılıyor?
Bende bu CANBUS olayını hiç bilmediğimden tırsıyorum, yok şunu taktın arıza kodu yandı yok şunu söktün arıza kodu çıktı bozuldu vs vs vs.Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2015, 00:04:25Şimdi aklıma geldi, ben bugün bunu manuele almıştım ama denemedim hiç Unutmuşum, yarın bakayım bir işe yaramış mı Bu arada Kaan senin arabanın motor kodu ne?
Evet işe yaramış, Auto ya basınca A/C açılmıyor.