0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 degil, 5 lastikte aynı degerde olmalı.
Bilgisayar ile bakın sorun neymiş yazar.
Lastikleri kontrol ettirin yada mesela 1 hafta bekleyin sonra ölçün. Ölçümde en düşük değerde çıkan lastiği kontrol ettirin
Pc den bakınca hangi lastik kaç basınçta okunabilir mi?
Benim arka sol tekere çivi batmisti farkinda degilim sürekli ışık yaniyor tabi ışık yanınca direk servise gittim sondurduler. Ertesi gün yine yanınca tekrar gittim makinaya bağlayıp arka sol teker de sıkıntı var dediler sokup kontrol ettiler sonra bi fitil Güle güle
Selam arkadaslar2014 corolla aracima kis lastigi taktirdim.Sensorler ve lastik zarar gormesin diye sifir corolla dan vikan sac jant buldum.Lastikleri bunlara yaktirdim.Serviste sadece isik yanar dediler.Ilginc bi sekilde 1 hafta isik yanmadi ilk kez dun yandi.patlakta yok sebebi ne olabilir.simdiye kadar neden yanmamis olabilir.Toyota nin kullandigi sensorler aktif mi pasif mi.bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
merhaba arkadaşlar soğuk karlı havada 2 gün bekleyen arabayı bugün çalıştırdım lastik basınç sensörü lambası yandı lastiklere bakıyorum gözle sorun yok ... servise de gidemedim hava basınçları hassas mı? yoksa aracım servislik mi resetleme yaptım ışık söndü...böyle olur mu? normal mi? Corolla 2014 3 aylık..