0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hafta sonu aracıma kışlık lastikleri takdırdım.lastikçi sensörün birisini kırmış.tamirle yerine taktı.ısıttı yapıştırdı galiba.bu sensör olayı baya sıkıntılı olacak anladığım söküp takmalarda.
Lastik değişiminde veya patlaklarda başında durmak lazım.
Yol yardımını çağırmayı ihmal etmeyin. Araç garanti kapsamında olduğu için ücretsiz
Ya arkadaşlar bu sensörlerden çektiğim kadar birşeyden çekmedim hafta başı lastik havalarını 34 ps lastikçide ayarlattım şimdi akşam iş Dönüşü sensör ışığı yine yandı Sorun ne olabilir
Benimde uzun zamandır uyarı ışığı yanıyordu. Gittim önlere 33 arkalara 34 basınç vurdurdum. Sonra torpidodaki set tuşuna kontak açıken 10saniye basılı tutup resetledim. 1 saat sonra tkrar yanmaya başladı. Belli bir süre ikaz ışını kapatıyor o buton , sonra tekrar yanıyor. 6 aydır çözüm bulamadım. Servisede götürdüm zaten set tuşunuda onlar göstermişti. Varsa kesin çözüm bilen söylesin nolur dua edecem ona..
Stepyide aynı basınçta yaptınız degil mi?Yinede düzelmiyor ise bilgisayara baglanarak her sensörün degeri incelemeli. Sonuçta bilgisayarda basınçlar gözüküyor.
Stepneyi bagajda tasiyacaksiniz