0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Lastik Basınç Sensörünü mini stepneye takıp deneyen oldu mu?
Basınç uyarısından dolayı yedek lastiğe bak diyen arkadaşlar benim yedek lastikte,"basınç izlenmez" yazıyor,bu durumda yedek lastik te sensör olmadığı anlamına mı geliyor ?.
Arkadaşlar, kışlıklar sac jantta.Yazlık lastiklerim çelik jantta.Kışlıkları taktığımda normal olarak sensör arıza lambası yandı ve 4-5 aydır böyle kullandım.Dün yazlık lastikleri taktığımda sensör ışığı resetleme yapmama rağmen sönmedi.Stepne dahil 34 bar.Okuduğum kadarı ile lastiklerin çıkarıldığı yerine takılması gerekiyormuş.Maalesef öyle bir işaretleme yapmadık.Şimdi bu nasıl düzelir.Servise mi gitmek gerekecek.Kontak on konumuna gelince ışık yanıp sönüyor sonra sürekli yanıyor.Sistemde hata var sanırım.Reset düğmesi işe yaramıyor.
Hakan bey, bende de mini stepne var. Mini stepne üreticisi ile görüştüm ama sensör takılamaz cevabı aldım. Sensör için jantın içinde yeterli yer yok ve sibop daha ince cevabı verdiler. Ayrıca kışlıkları taktırırken lastikci de olmaz dedi. Yinede denenebilir belki olur.
Resim atma imkanınız var mı? Çok merak ettiğim bir durum çünkü Eğer böyle yazıyorsa stepnedeki sensör iptal edilmiştir.
Biz arka stepneyi nasıl iptal edeceğiz onu bulmalıyız.