0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık. lakin açma kapama düğmesini kabin içine alsaydınız daha kullanışlı olmaz mıydı?
Aslında usta o şekilde yapacaktı baktım kabloyu geçirmek için delik arıyor içime sinmedi motor kaputunun içine koydurdum düğmeyi
anladım abi. güle güle kullanın
Cavit abi keşke kenarları düzeltmeseydin.. Motor ile içerisi için müsait bi yer var ama herkes bilmiyo galiba bende sonra öğrendim .. İçine sindiyse sorun yok güle güle kullan abi..
kerem teşekkür ederim en azından dışa bakan tarafı düzlemeseymişiz daha iyi olacakmış.o anda usta tam oturması için düzleyeyim dedi ben tek taraflı yapacak zannettim bir baktımki iki tarafıda düzleyip geldi benimde moralim bozuldu bir şeyde diyemedim.birde montaj baglantı ayakları olmadıgından çekomastik ile yapıştırdılar bakalım iki gün sonra sökmeye kalkarsak boyaya zarar verecekmi
güzel olmuş güle güle kullanın
Abi güzel olmuş . Güle güle kullanın .
Cavit abi güle güle kullan.Ebaydan siparişler ver haberimiz olmasın.Sonrada benim headlamp cleanerler çalışmıyo dersin. Bende gelir tamir ederim ama için rahat olsun.
Ağbicim güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin. Ama ben beğenmedim, garip durmuş. Hani bir laf varya Cuk oturmuş diye bu Cuk oturmamış gibi geldi bana. Eksik kalan birşeyler var.