Gönderen Konu: T25 avensis gündüz farı  (Okunma sayısı 8717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 113
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: T25 avensis gündüz farı
« Yanıtla #40 : Aralık 07, 2013, 22:15:59 »
gerçekten güzel olmuş güle güle kullanın.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 07, 2013, 22:15:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 07, 2013, 23:20:23 »
Cavit abi seninkiler de sinyal özellikli mi? Dikkat ettim de benimkilerle çok benziyorlar, benimkinde beyazların yandığı yuvarlakların arasında da sarıların yandığı ledler var, bana seninkiler de öyle gibi geliyor, eğer öyleyse senin de sinyallere bağlatmanı tavsiye ederim, inanın çok tatlı bi hava katıyor..  ;)

Benimkilerde o özellik yok maalesef sadece düz beyaz yanıyor
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 08, 2013, 14:51:35 »
Ender beyle aynı cins ledlerden almışız ama onun model farkından dolayı farklı özelliği var galiba. Güzel olmuş güle güle kullanın :)

Nerden aldınız acaba ?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '99
  • 16 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 08, 2013, 16:44:23 »
Ender beyle aynı cins ledlerden almışız ama onun model farkından dolayı farklı özelliği var galiba. Güzel olmuş güle güle kullanın :)

Nerden aldınız acaba ?

Bulunduğum ilçede (Gönen) araba aksesuar ve parçaları satan bir dükkan aldım ve montajını yaptırdım, biraz fazla verdim (75 TL) ama güzel olduğunu düşünüyorum, benim ve görenlerin epey hoşuna gidiyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 11, 2013, 00:49:00 »
Valla ben de 3 gün önce yaptırmıştım, paylaşsam mı diye düşünüyordum ki bu konuya denk geldim, Cavit abinin konuya ben de iliştireyim kendimi af buyurursa.. Benimkiler sinyal özellikli aynı zamanda, hem parklara hem de sinyallere bağlattım, sinyalleri ve 4'lüleri yakınca da yanıyorlar..

Acilen bu gunduz farlarının markasını mesaj at arkadasım yeni gördüm sinyal özellıkli olanı süper birşey inşallah almanya da da vardır lütfen haber bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Aralık 11, 2013, 23:06:20 »
Markasını bilmiyorum arkadaşım, bulunduğum yerde oto aksesuar satan bir dükkandan satın aldım ve satın aldığım yerde de taktırdım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Aralık 12, 2013, 11:16:27 »
Benzeri var aşagıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-3-fonksiyon-6000-k-sinyalli-drl-3-97521052

http://www.hemensepet.com/U175917,7798,transformacion-3-fonksiyon-6000-k-sinyalli-drl-37b013-gunduz-ledi-transformacion.htm
http://www.n11.com/transformacion-3-fonksiyon-6000-k-sinyalli-drl-37b013-P15138240

Cavit abi bunlara benzer benim aldığım yerde de vardı, fiyatı 50 TL'ydi, biz de ilk onu denemiştik ama bunlarda sinyalleri yaktığında ledlerin ışığı azalıyodu, nasıl tabir edilir hani feri düşüyo falan derler ya onu gibi sinyaller çaktıkça beyazların parlaklığı azalıp artıyodu, o da hiç hoş bi görüntü olmuyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Aralık 12, 2013, 12:24:36 »
Başka bir araç forumunda takılmış halini resimlerden gördüm sadece alternatif olarak linkleri koydum.sizin deneyerek yaptığınız yorumlar tabiiki daha iyi yol gösterecektir.linkteki gibimiydiler

YEO 507 HPBB Daytime Running Lights / YEO 507 HPBB Gündüz Farı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Aralık 12, 2013, 12:36:20 »
Hayır abi, benim dediklerimde beyazlar sürekli yanıyor fakat sinyaller yandığında yani sarılar her şipşak yaptığında beyazların parlaklığı azalıp artıyor (kısılıyor artıyor)..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Aralık 12, 2013, 12:39:02 »
Bende bu videodakinden gördüm geçenlerde bir arabada ama hoşuma gitmedi, ne gündüz farı olarak görünürlüğü fazla nede sinyal olarak görünürlüğü fazla.  Bu tip şeyler bence aracın ağırlığınıda bozuyor. Tıpki bir zamanlar araçlara Kara Şimşek süsü veren o zımbırtılar gibi.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Aralık 12, 2013, 12:58:02 »
Bende bir hevesle yaptırdım fakat istediğim gibi olmadı, içime sinmedi.çevremde bende farklı tarzlarda görüyorum sonradan yapılma sıradışı oluyor bir eksiklik oluyor herzaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Aralık 12, 2013, 13:04:20 »
Bu tür şeyler kesinlikle internetten siparişle falan alınacak şeyler değil bence, benim yaptığım gibi arabayla birlikte bu tür malzemeleri satan ve orda takan bi dükkana gideceksiniz, var olan seçenekleri arabanın üstünde deneyeceksiniz, gözünüze hoş geliyorsa ve bundan da iyisinin olamayacağını düşünürseniz alacaksınız, benimkiler şahsen içime sindi, çevreden de gayet iyi tepkiler aldım, zira her fikrini söyleyen çok güzel olduğunu söyledi, ama iyi olduğunu düşünmüyor ve içinize de sinmiyorsa kesinlikle taktırmayacaksınız, atın üstündeki kelebek misali olmasın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Aralık 12, 2013, 18:30:57 »
Bende bir hevesle yaptırdım fakat istediğim gibi olmadı, içime sinmedi.çevremde bende farklı tarzlarda görüyorum sonradan yapılma sıradışı oluyor bir eksiklik oluyor herzaman.

Abi sen bari yapma...
Bende bu videodakinden gördüm geçenlerde bir arabada ama hoşuma gitmedi, ne gündüz farı olarak görünürlüğü fazla nede sinyal olarak görünürlüğü fazla.  Bu tip şeyler bence aracın ağırlığınıda bozuyor. Tıpki bir zamanlar araçlara Kara Şimşek süsü veren o zımbırtılar gibi.

Abi çok fazla abartmadan yapılan modifiye yaklışıyor ama apaçi işi değil tabi...

Valla bu ürünü alıpta memnun olan bi benim heralde. Bende sinyalli değil normal tip var baya da hoşuma gidiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Aralık 12, 2013, 19:35:44 »
Abi çok fazla abartmadan yapılan modifiye yaklışıyor ama apaçi işi değil tabi...

Valla bu ürünü alıpta memnun olan bi benim heralde. Bende sinyalli değil normal tip var baya da hoşuma gidiyor :)

Yok yok Kerem forumdaki araçlara demedim zaten, burada gördüğüm aracınkine sözüm :)

Bu arada bu lambaların içi sökülebiliyormu? İçlerindeki ledler nasıl ledler ? tek çipli çift çipli 3 çipli gibi? Bana diğer orjinallere göre çok sönük geldi. Acaba içleri açılıp elektrikçilerden en kuvvetlisinden ledleri değiştirilebiliyormu ki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Aralık 12, 2013, 19:50:04 »
Yok yok Kerem forumdaki araçlara demedim zaten, burada gördüğüm aracınkine sözüm :)

Bu arada bu lambaların içi sökülebiliyormu? İçlerindeki ledler nasıl ledler ? tek çipli çift çipli 3 çipli gibi? Bana diğer orjinallere göre çok sönük geldi. Acaba içleri açılıp elektrikçilerden en kuvvetlisinden ledleri değiştirilebiliyormu ki?

Abi benim ledler hala sağlam herhangi bir patlama felan olmadığı için dağıtmadım. Ama araç satılmadan bişi başına gelirse açar bakarız canım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ADIGE
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Aralık 13, 2013, 14:29:06 »

Murat bey "burada gördüğüm aracınkine sözüm" cümlenizdeki "burada" işareti bulunduğunuz şehirdeki bir araçtan bahsediyorsunuz herhalde, "forumdaki araçlara demedim" cümleniz de bana onu anlatıyor, doğru mu anlamışım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Aralık 13, 2013, 14:46:24 »
Murat bey "burada gördüğüm aracınkine sözüm" cümlenizdeki "burada" işareti bulunduğunuz şehirdeki bir araçtan bahsediyorsunuz herhalde, "forumdaki araçlara demedim" cümleniz de bana onu anlatıyor, doğru mu anlamışım?

Evet evet burada Denizli de yani gördüğüm Toyota olmayan bir model arabada görmüştüm
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 09, 2014, 21:51:36 »
Evet aliexpress linki alabilirmiyim ? sinyalli olan varsa makbule geçer :) benimkinin bi tarafı patladı galiba..