0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet led ampüllerden onar adet sipariş verdim seninkiler ayrıldı bile henüz elime ulaşmayanlar var onlarda gelsinler haberleşiriz dün ustayla kontrol ettik o dügmeye bastı ben dinledim rolenin çekme sesini duydum herhalde motoru gidik. gündüz farı istersen sipariş vereyim aldıgım yerden on günde elime geçti
Cavit abiÖncelikle bizim headlamp cleanerlarda role yok. Direkt kendine ait ECUsu var. Pompa arızalı isede sorun degil elimde orj. 1adet pompa var.
Anladım ahmet,usta bana ön solda role var dedi o içerden bastı bende dinledim role çekme sesi gibi bir tıkırtı duydum yada bana öyle geldi
bu linkini verdiğim sitede aracınız önden resmini yükleyip görünüşü nasıl oluyor görebiliyorsunuz. phılıpsler kalıte ama çok pahalı. bu arada sizinkiler idare eder. aliexpress de alüminyum olanlar var. onlar biraz daha iyi ama 50-60 tl arası oluyor.http://www.daylight-led.com/cars/
Sitede yeniyim yanlış anlamayın kazasız belasız sürün aracınızı çok temiz duruyor.Ama o ledler çok eğreti durmuş hiç olmamış yani avensisin asaletine yakışmamış. Yakışmış diyen arkadaşlar da kusura bakmasın göz var nizam var...
hahahah İzmir li
İzmirliler böyle açık sözlümü oluyorlar kerem:)
Abi arkadaş adına özür dilerim .. Seni bilmiyo , evet açıksözlü oluruz genelde oda içimizde kötülük olmadığından samimiyetten kaynaklanır. Direk söyleriz aklımızdan geçeni. İşine gelmeyene göre boşboğaz, hoş karşılayana göre açık sözlü derler bize...
Aslında tek satılan power ledler var bunlardanda daha kuvvetli yanıyor. dediğiniz siyah yerlere üçer adet monte edilebilir.zaten orjinal olmayan gündüz farlarıda muayeneden geçmiyormuş.
Ben pek beğenmedim. Emanet duruyor.
Engin abi kırma hevesimizi valla bana kalırsa Audı'nin dışında hangi araçta varsa orjinal dahi olsa bana da hepsi çakma geliyor..