0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aracı almak isteyip te araştırma yapanlara fikir vermesi açısından yazıyorum.İşin doğrusu Avensis i ilk aldığımda sürüşü daha oturaklı geliyordu.Süspansiyon sertliği kullandıkça rahatsız etmeye başladı.Toyota yol tutacak diye çok sert bir süspansiyon sitemi yapmış hafif bozuk yollarda bile insanı çok yoruyor.D sınıfı olup ailelerin rahatı için ve bu sınıf müşterilerinin rahatlık beklentilerini karşılamak üzere tasarlandığı söylenen bu araçtan ben bu hissi alamadım.Yolun hemen hemen her türlü çıkıntısında minübüs gibi sarsılıp ses yapıyor.Yalıtım ise diğer bir konu,kaymak asfalt dışında çok feci bir yol sesi var.Yumuşak bir sürüş ve sessizlik arayanlara tavsiye etmiyorum.Çok sert ve çok gürültülü.İnsanlar aldıkları aracın olumsuz yanlarını görmek istemiyor.Biraz da bu forumların yönlendirmesiyle araç alıyoruz aksi halde forum sayfalarının zaten bir işlevi devre dışı kalıyor.Amacım karalamak değil gerçekten konfora önem veren insanlara bir fikir sunmak.....Aracım 2006 Avensis 1.6 Linea
Bu araçları kullanmadığım için yorum yapamam sadece 1997 model Vectra yı kısa süreliğine kullandım bana Avensis ten çok farklı gelmedi.Bu araçların daha kötü olduğunu söylemek istiyorsunuz galiba.Sonuç olarak sahip olduğum aracın değerlendirmesini yapıyorum.Mondeo ve Vectra daha iyi değilse eğer bu sınıftan umudumu keserim diyebilirim.Uzun lafın kısası Avensis in konfor ve yalıtım alanında yetersiz bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez.
Eski Avensisler daha başarılı imiş genel kanı bu yönde..
Acaba ingilterede üretilmesi ve japan ruhunda olmaması buna etkenmi
kesinlikle eski avensislerin keyfi başkaydı dayanıklılığı yalıtımı 4 yıl kullandım cok memnundum 2005 elegantı 6 ay kullandım ama fena değildi öyle abartılacak bişeyi yoktu
Arkadaşlar böyle T ile falan değil de model olarak yazsanız şunları. 25 hangisi 27 hangisi ben anlamıyorum.