0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin tutuyormu? Okula basladin mi? Okula basladiysan kampus icindeki subelere git, o subelerde calisanlar seni bilgilendirir.
kampüsdeki şubeler yardımcı olurlar...
Merhaba abilerim, ablalarım. Bir bankada hesap açtırmayı düşünüyorum. Ailemden gizli olacak çünkü herşeye karışıyorlar. Bankalar yıllık işte hesap ücreti filan kesiyorlar ben hesap ücreti ödemek istemiyorum zaten hesaba ne kadar para koyacağımki Bazı bankalar hesap ücreti kesmiyor öğrencilerden ama işte hangi bankalar.Birde bir ön ödemeli kredi kartı veya hesabımdan çeken banka kartım olsun. Ama onlarada ücret ödemek istemiyorum Kartı internet alışverişinde ve diğer normal alışverişlerimde kullanacağım.Eee ben ne yapcam ?
İlke iş bankasından arkadaşın çok ısrarı üzerine üniversitede iken kredi kartı aldım hesapta açtılar . Halen hem kredi kartına hem hesaba yıllık aidat v.s herhangi bir ücret ödemiyorum .Arkadaş o zaman iyi ki ısrar etmiş mezun olduktan sonra çıkarsam her yıl ücret ödücem
Hmm o zaman bende su is bankasiyla bir goruseyim abi Su okul bir acilsin eger okulda subeler varsa orda direkt konusurum yokssda gezerim bir kac yer
İlke öğrenci kimliğinle gidersen kefil istemeden 300 tl limitli kredi kartı da veriyorlar . Ama kredi kartını bilinçli kullanmayacaksan hiç alma . Birde 300 tl düşük bir limit gerçi öğrenciye yeter ama ileride ödemelerini aksatmaz isen yükseltiyorlar . Benim limit 300 den 5000 küsür .
İlke ben böyle yazdım da bu söylediklerim . 5- 6 sene önce için geçerli . Şimdiki durum ne bilmiyorum . Sen en iyisi dediğin gibi iş bankasına gidip bir görüş .
öğrenciden birçokları kart ücreti vs almaz zaten...ama sakın ha sokakta ellerinde çantayla dolaşıp sana kredi kartı çıkartmak isteyenlere yaptırma derim...
ben yapıkredi kullanıyorum. play kart (500 tl limitli yıllık ücreti masrafı falan olmayan world kart özelliklerine sahip kredi kartı) da var. öğrenci hesabı gibi bişey. yaşın dolduysa gidip açtırabilirsin
is bankası öğrenci belgesi ile belgeleme yaptıkdan sonra öğrenciden hesap işlemtim ücreti almıyor,ziraat bankası öğrencide olsa 20 tl alıyor,
http://www.extragenc.com.tr/bu siteyi incelemeni tavsiye ederim ilke..Garantiden şaşma
Öncelikle bu işi gizli saklı yapman çok iyi bir şey değil ama sen şimdi sen bunu yapmadın mı abi diceksin Adres bölümünü dikkatli doldurman gerekecek çünkü burada yapacağın en ufak bir dalgınlık evine kredi kartı ekstrelerinin ulaşmasını sağlar. Birde yanılmıyorsam kredi kartı teyidi için ailenden birilerini aramaları gerekiyormuş. Numara yazarken de senin büyüğün taklidini yapacak birisinin numarasını yaz Bende ilk hesabımı yapı kredi sonra da iş bankasından açmıştım. İş bankası üniversite gençlerinin en çok kullandığı karttı. Öğrenci belgenle de gidersen kesinti yapmıyorlar.