Gönderen Konu: Bankada Hesap Açtırmayı Düşünüyorum. Yardımınız Lazım (Hesap açıldı :) )  (Okunma sayısı 6998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Aman arkadaşlar dikkat edin bu al-sat işi, borsa şakaya gelmez.. Bunlar ciddi mevzular..
Ha sen de üniversite zamanında yapmadın mı dersen yaptım, ama ufak tutarlarla gözden çıkardığım paralarla girdim bu işe.. iyice araştırmadan, öğrenmeden bulaşmanızı önermem..

:) Haklısın abi

Abim gerekli açıklamayı yapmış .

:)
şuan hesap açtırma aşamasındasın yani 1. adıma takavül ediyor, borsa şimdilik senin için  altın vuruş adımıdır... kırk fırın,kırkınında kulpu kırık fırın :)

:D :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
şuan hesap açtırma aşamasındasın yani 1. adıma takavül ediyor, borsa şimdilik senin için  altın vuruş adımıdır... kırk fırın,kırkınında kulpu kırık fırın :)
senelerdir yakından takip ederim :)
Aman arkadaşlar dikkat edin bu al-sat işi, borsa şakaya gelmez.. Bunlar ciddi mevzular..
Ha sen de üniversite zamanında yapmadın mı dersen yaptım, ama ufak tutarlarla gözden çıkardığım paralarla girdim bu işe.. iyice araştırmadan, öğrenmeden bulaşmanızı önermem..
zaten küçük bir mebla ile gircem zararım olsa da fazla bişey olmaz
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Abilerim bugün iş bankasında hesap bilgilerime baktığımda böyle bir şey gördüm. Ne yapmalıyım şimdi? Daha kartı çıkaralı 2-3 gün oldu. Birde bana yıllık 20 tl ücret alınacak dediler 25 tl niye ?

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
senelerdir yakından takip ederim :)zaten küçük bir mebla ile gircem zararım olsa da fazla bişey olmaz

hadi bakalım tüyolarını bekliyoruz seçkinciğim... teknikcimiyiz yoksa temelcimi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Abilerim bugün iş bankasında hesap bilgilerime baktığımda böyle bir şey gördüm. Ne yapmalıyım şimdi? Daha kartı çıkaralı 2-3 gün oldu. Birde bana yıllık 20 tl ücret alınacak dediler 25 tl niye ?

İş bankasıda zıvanadan çıkmış .

İlke önce müşteri hizmetlerini ara itiraz et . Eğer sonuç alamazsan şimdilik bir şey yapma bekle seneye veya 2 sene sonra 2-3 senelik aidat için tek seferde tüketici hakem heyetine itirazda bulunursun . Ama hesap hareketlerini bir yazıcıdan çıkar veya bankadan iste elinde belge bulunsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi

öğrenci hesabı açtırdın diye biliyordum, ilgili şubene öğrenci kimliğinle git, öğrenci olduğunu kayıt altına alsınlar, devamında paranı iade ediyorlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
öğrenci hesabı açtırdın diye biliyordum, ilgili şubene öğrenci kimliğinle git, öğrenci olduğunu kayıt altına alsınlar, devamında paranı iade ediyorlar...
Evet öğrenci hesabı yalnız bu kredi kartından kesilen ücret. Öğrencide sadece hesap işletim ücreti yok ve kredi kartı 20 tlydi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
hadi bakalım tüyolarını bekliyoruz seçkinciğim... teknikcimiyiz yoksa temelcimi...
favorim bu ara iş bankası ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
İş bankasıda zıvanadan çıkmış .

İlke önce müşteri hizmetlerini ara itiraz et . Eğer sonuç alamazsan şimdilik bir şey yapma bekle seneye veya 2 sene sonra 2-3 senelik aidat için tek seferde tüketici hakem heyetine itirazda bulunursun . Ama hesap hareketlerini bir yazıcıdan çıkar veya bankadan iste elinde belge bulunsun .
şimdi arayacağım abi :)

favorim bu ara iş bankası ;)
şuan sövdüklerimin arasında favorim iş bankası :D :P

Edit:Bankayi aradim aidat iadesi ile ilgili sikayet olustruldu 1 hafta icinde donecekler