Gönderen Konu: Bankada Hesap Açtırmayı Düşünüyorum. Yardımınız Lazım (Hesap açıldı :) )  (Okunma sayısı 6999 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Bankada Hesap Açtırmayı Düşünüyorum. Yardımınız Lazım
« Yanıtla #40 : Eylül 23, 2013, 18:39:18 »
Bugün kartımı aldım bankadan. Tek kart verdiler hem banka hemde kredi kartı olarak. Kartım müze kart ve okut geç özelliğede sahip. Yalnız bankacım interaktif kanallara erişimi engellemiş 2 saattir internetten hesabıma girmeye çalışıyorum en sonunda müşteri hizmetlerini aradım yarın artık bankacıma gitcem :)

Birde abilerim banka kartıda çıkartacağım ekstra bir ücret ödenmiyor zaten.

Şimdi bir alışveriş yapsam banka kartıyla kredi kartı farkı ne var?. Tek bildiğim banka kartıyla ödeme yaptığım an hesabımda olan parayı çekiyor. Kredi kartı ise hesap kesim tarihinde fatura gönderiyor ve yanında maxi puan kazanıyorum. Başka farkları varmı benim bildiğim bu :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 23, 2013, 18:39:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 23, 2013, 19:00:21 »
Bugün kartımı aldım bankadan. Tek kart verdiler hem banka hemde kredi kartı olarak. Kartım müze kart ve okut geç özelliğede sahip. Yalnız bankacım interaktif kanallara erişimi engellemiş 2 saattir internetten hesabıma girmeye çalışıyorum en sonunda müşteri hizmetlerini aradım yarın artık bankacıma gitcem :)

Birde abilerim banka kartıda çıkartacağım ekstra bir ücret ödenmiyor zaten.

Şimdi bir alışveriş yapsam banka kartıyla kredi kartı farkı ne var?. Tek bildiğim banka kartıyla ödeme yaptığım an hesabımda olan parayı çekiyor. Kredi kartı ise hesap kesim tarihinde fatura gönderiyor ve yanında maxi puan kazanıyorum. Başka farkları varmı benim bildiğim bu :)

İlke banka kartı da çıkarta bilirsin dediğin gibi ücreti yok .

Farkı dediğin gibi banka kartından hesabındaki paradan çekiyor ve hesabında para yoksa alışveriş yapamıyorsun . Kredi kartından ise limitinden düşüyor ve günü geldiğinde ödemesini yapıyorsun . Ödeme için ekstreyi bekleme çünkü bazen geç gelebiliyor kendin zaten hesap kesim tarihini biliyorsun o tarih geldiğinde nekadar borcun varsa 10 gün içinde öde hatta hesap kesimi yapıldı mı ertesi gün öde . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Eylül 23, 2013, 19:14:12 »
İlke banka kartı da çıkarta bilirsin dediğin gibi ücreti yok .

Farkı dediğin gibi banka kartından hesabındaki paradan çekiyor ve hesabında para yoksa alışveriş yapamıyorsun . Kredi kartından ise limitinden düşüyor ve günü geldiğinde ödemesini yapıyorsun . Ödeme için ekstreyi bekleme çünkü bazen geç gelebiliyor kendin zaten hesap kesim tarihini biliyorsun o tarih geldiğinde nekadar borcun varsa 10 gün içinde öde hatta hesap kesimi yapıldı mı ertesi gün öde . :)
Abicim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) Hesap kesim tarihinden bulabildiğim ilk fırsatta ödemeyi yaparım :) Abi diyelim bu ay 63 tl lik ekstre çıktı ben 70 tl yatırırsam kredi kartına ne olur?
Birde hesap kesim tarihini ayın 25i 2 gün için beni uğraştıracaklar :D 2 tllik bir harcama yaptım o da kartı denemek için :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #43 : Eylül 23, 2013, 19:16:41 »
Abicim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :) Hesap kesim tarihinden bulabildiğim ilk fırsatta ödemeyi yaparım :) Abi diyelim bu ay 63 tl lik ekstre çıktı ben 70 tl yatırırsam kredi kartına ne olur?
Birde hesap kesim tarihini ayın 25i 2 gün için beni uğraştıracaklar :D 2 tllik bir harcama yaptım o da kartı denemek için :D

İlke fazla yatırdığın para bir sonraki hesap dönemindeki borcundan düşülür . Örnek 63 tl yerine 70 tl yatırdın bir sonraki dönemde 20 tl harcadın bu dönemde sana 20 tl yerine 13 tl borç gelir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 23, 2013, 19:20:30 »
İlke fazla yatırdığın para bir sonraki hesap dönemindeki borcundan düşülür . Örnek 63 tl yerine 70 tl yatırdın bir sonraki dönemde 20 tl harcadın bu dönemde sana 20 tl yerine 13 tl borç gelir .

Tamam abi teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) Sen olmasan ... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #45 : Eylül 23, 2013, 19:41:50 »
Tamam abi teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) Sen olmasan ... :)

Rica ederim kardeşim . Aklına takılan olursa özelden de sorabilirsin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Eylül 23, 2013, 19:49:01 »
Rica ederim kardeşim . Aklına takılan olursa özelden de sorabilirsin .
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 23, 2013, 19:54:01 »
İlk alisverisim kartimi denemek amacli :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 23, 2013, 22:11:47 »
Merhaba abilerim, ablalarım. Bir bankada hesap açtırmayı düşünüyorum. Ailemden gizli olacak çünkü herşeye karışıyorlar.
 Bankalar yıllık işte hesap ücreti filan kesiyorlar ben hesap ücreti ödemek istemiyorum zaten hesaba ne kadar para koyacağımki :D
Bazı bankalar hesap ücreti kesmiyor öğrencilerden ama işte hangi bankalar.
Birde bir ön ödemeli kredi kartı veya hesabımdan çeken banka kartım olsun. Ama onlarada ücret ödemek istemiyorum :D
Kartı internet alışverişinde ve diğer normal alışverişlerimde kullanacağım.
Eee ben ne yapcam ?

nemi yapacaksın :
öncelikle ailenin rızasını alacaksın,onların herşeyine karışmaya hakkı olduğunu asla unutmamalasın çünkü onlar annen baban...ne olursa olsun hiç bir ebeveyn evlatlarının kötülüğünü istemezler ve bundan dlayı gerekirse fazlası ile müdehala ederler....
ailenin rızasını aldıktan sonra hesap işletim ücreti yıllık aidat vb konularda burdaki abilerin fazlası ile sana yardımcı olurlar emin ol.en azındna şu an cebimde hesap işletim ücretine dair karar duruyor:) nasıl alındığını adım adım sana tarif eder yardımcı olablriim ama önce ailenin rızasını al lütfen:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Eylül 24, 2013, 06:23:22 »

nemi yapacaksın :
öncelikle ailenin rızasını alacaksın,onların herşeyine karışmaya hakkı olduğunu asla unutmamalasın çünkü onlar annen baban...ne olursa olsun hiç bir ebeveyn evlatlarının kötülüğünü istemezler ve bundan dlayı gerekirse fazlası ile müdehala ederler....
ailenin rızasını aldıktan sonra hesap işletim ücreti yıllık aidat vb konularda burdaki abilerin fazlası ile sana yardımcı olurlar emin ol.en azındna şu an cebimde hesap işletim ücretine dair karar duruyor:) nasıl alındığını adım adım sana tarif eder yardımcı olablriim ama önce ailenin rızasını al lütfen:)
Abi konuya cok gec el attin :) Kart yapildi hesap acildi :) Babamlada konustum yaptirmadan dedi hesap ucreti vs odemeyeceksen yaptirt dedi :) Bende is bankasinda yaptirdim. Hesap isletim ucreti yok. Yillik kart aidati 20 tl o da kesildigi zaman su senin actigin bir konu vardi ya abi oyle almaya calisacagim :) Tesekkurler abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 24, 2013, 16:19:33 »
Abi konuya cok gec el attin :) Kart yapildi hesap acildi :) Babamlada konustum yaptirmadan dedi hesap ucreti vs odemeyeceksen yaptirt dedi :) Bende is bankasinda yaptirdim. Hesap isletim ucreti yok. Yillik kart aidati 20 tl o da kesildigi zaman su senin actigin bir konu vardi ya abi oyle almaya calisacagim :) Tesekkurler abi :)

:))) geç kaldığım içni özür babanın iznin aldığın için tebrik ederim:))) bu arada hande hanım terliğini eline almış gene:)))

tüketici hakem heyetine bir dilekçe yaz ve paranın kesildiğine dair ibare olan ekstreyi dilekçeye ekle başvuruda bulun ondan sonrasına karışma:)) belki 6 ay bile beklersin ama karar çıktıktan sonra(şayet banka mahkemeye vermezse ki verrisede sorun değil gene beklemede kalırsın) seneye gene keseerlerse dilkeçeye aldığın kararı ve paranın kesildiği ekstreyi ekleyeceksin bu sefer işlemler en fazla 1 ay sürecek:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Eylül 24, 2013, 16:23:40 »

:))) geç kaldığım içni özür babanın iznin aldığın için tebrik ederim:))) bu arada hande hanım terliğini eline almış gene:)))

tüketici hakem heyetine bir dilekçe yaz ve paranın kesildiğine dair ibare olan ekstreyi dilekçeye ekle başvuruda bulun ondan sonrasına karışma:)) belki 6 ay bile beklersin ama karar çıktıktan sonra(şayet banka mahkemeye vermezse ki verrisede sorun değil gene beklemede kalırsın) seneye gene keseerlerse dilkeçeye aldığın kararı ve paranın kesildiği ekstreyi ekleyeceksin bu sefer işlemler en fazla 1 ay sürecek:))
Yok abi özür dilemene gerek yok :)
Sağol abi :) Abi daha parayı kesmediler 1 yıl doluncamı kesiyorlar yoksa öncedenmi kesiyorlar :)

Bugün interaktif kanallara erişimi açtırdım :) Birde sanal kart yaptım bankamatikten ama şuanlık kullanmayacağım için limiti 0 bıraktım :) Banka kartınıda çıkartmak için başvuru yaptım. Ya bu kartlar niye 1 hafta sonra geliyor bankaya bunlar kendileri basamıyorlarmı kartları?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Eylül 24, 2013, 18:19:41 »
yahu şu bankacıyla işim bitmeyecekmi :( Demin bir internetten hesabımı kontrol edim dedim kredi kartımın sistemde gözükmesi engellenmiş yarın gidip sisteme göstertireceğim ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Yok abi özür dilemene gerek yok :)
Sağol abi :) Abi daha parayı kesmediler 1 yıl doluncamı kesiyorlar yoksa öncedenmi kesiyorlar :)

Bugün interaktif kanallara erişimi açtırdım :) Birde sanal kart yaptım bankamatikten ama şuanlık kullanmayacağım için limiti 0 bıraktım :) Banka kartınıda çıkartmak için başvuru yaptım. Ya bu kartlar niye 1 hafta sonra geliyor bankaya bunlar kendileri basamıyorlarmı kartları?

bildiğim kadarı ile yıl dolunca kesiyorlar.sanal kart çıkarmakta iyi yapmışsın ... olaki internet üzerinden alış veriş yaparsan mutlak sanal kartla alış veriş yap:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

bildiğim kadarı ile yıl dolunca kesiyorlar.sanal kart çıkarmakta iyi yapmışsın ... olaki internet üzerinden alış veriş yaparsan mutlak sanal kartla alış veriş yap:)
Hmm :) Sanalkarti ilerde bir ise baslayim param olsun bol bol hep internet uzerinden alisveris yapacagim :)

Tesekkurler abi konuyla ilgilendigin icin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
ben geçen sene halk bankasından hesap açtırdım. 1 tane ötamatik ödeme talimatı verdim heap işetim ücreti olmayacağını söylediler. dedikleri gibi 1 ay para ödemedim. ocak ayının 2013ünde 5.25 tl para kesmişler. otomatik ödeme talimatı 1 den 3 e çıktı dediler hemen iptal ettirdim. şimdi işbankasından tekrar hesap açtırcam borsaya girmeyi düşünüyorum :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
ben geçen sene halk bankasından hesap açtırdım. 1 tane ötamatik ödeme talimatı verdim heap işetim ücreti olmayacağını söylediler. dedikleri gibi 1 ay para ödemedim. ocak ayının 2013ünde 5.25 tl para kesmişler. otomatik ödeme talimatı 1 den 3 e çıktı dediler hemen iptal ettirdim. şimdi işbankasından tekrar hesap açtırcam borsaya girmeyi düşünüyorum :D

:) Actir actir :) Su borsaya girme derken suan piyasa biraz fazla degilmi :) bende dun internet uzerinden dolar filan alip sey yapcaktim ama :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Aman arkadaşlar dikkat edin bu al-sat işi, borsa şakaya gelmez.. Bunlar ciddi mevzular..
Ha sen de üniversite zamanında yapmadın mı dersen yaptım, ama ufak tutarlarla gözden çıkardığım paralarla girdim bu işe.. iyice araştırmadan, öğrenmeden bulaşmanızı önermem..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Aman arkadaşlar dikkat edin bu al-sat işi, borsa şakaya gelmez.. Bunlar ciddi mevzular..
Ha sen de üniversite zamanında yapmadın mı dersen yaptım, ama ufak tutarlarla gözden çıkardığım paralarla girdim bu işe.. iyice araştırmadan, öğrenmeden bulaşmanızı önermem..

Abim gerekli açıklamayı yapmış .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
:) Actir actir :) Su borsaya girme derken suan piyasa biraz fazla degilmi :) bende dun internet uzerinden dolar filan alip sey yapcaktim ama :)

şuan hesap açtırma aşamasındasın yani 1. adıma takavül ediyor, borsa şimdilik senin için  altın vuruş adımıdır... kırk fırın,kırkınında kulpu kırık fırın :)