0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota kaskonun esprisi zaten yetkili serviste işlemlerin çabuk halledilmesidir. Poliçenizde orjinal yedek parça kullanılacağına dair teminat olması lazım. sigorta niye böyle birşey yaptı anlamadım doğrusu.
araç talebim olmadı çünkü servis elemanı. Bu araba pert olur Böyle ağır hasarlarda araç vermiyorlar tamir olma durumunda araç verilir dedi.zaten araç verilse bile en fazla 1 hafta. Toyota servisteki elemanı arayıp söyledim şaşırdı. Tamirmi ettireceklermiş diyor.Yarın eksperle görüşünce herşey anlaşılacak.Bu arada cümle düşüklüğü olmuş. Ak sigorta 17 bin tl ye (adını vermek istemiyorum) ........ servisinde onarımı uygundur dedi (servis toyota değil)
Ben sigortayı 2013 Mayısta yaptırdım. Toyota Kasko Altın. Bende şu bilgiler var:PARÇA TÜRÜYetkili Servislerde yapılacak onarımlarda orijinal yedek parçalar kullanılacaktır. Özel servislerde yapılacakonarımlarda ise orijinal yedek parça Rekabet Kurumunun 2005/4 nolu tebliğine uygun olarak Aksigorta tarafındantedarik edilebilir.ONARIM YERİHasarlı aracın onarımı, Toyota Yetkili Servislerinde, Aksigorta web sitesinde (www.aksigorta.com.tr) yayınlanananlaşmalı servislerde veya sigortalının tercih edeceği serviste yapılırSizde böyle birşey yok sanırım?
Onarımda orijinal yedek parçalar mı kullanılacak, öğrenebildiniz mi?
Sizin poliçenizdeki gibi bir madde olsa dediklerinde haklı olabilirler.Fakat benim poliçmde böyle bir madde yok çok şükür. ve yetkili toyota serviste yapmak zorundalar.Bunlar heralde beni yeni sisteme dahil etmek istiyorlar.Bakın orda orjinal yedek parça kullanılacaktır diyor fakat altına eklemişlerÖzel servislerde yapılacakonarımlarda ise orijinal yedek parça Rekabet Kurumunun 2005/4 nolu tebliğine uygun olarak Aksigorta tarafındantedarik edilebilir. Bence bu madde sizi zor duruma sokar.Allah korusun hasar durumunda bu klozu göstererek aracınızı eşdeğer parçalarla onarabilirler.
Anlamadıgım yada kaçırdıgım bir nokta var.Sigortanız Aksigortamı yoksa Toyotasigortamı?18 Eylülde kaskom bitiyor kafam allak bullak oldu.Aksigortaya geçen yıl 1641 TL verdim. Şimdi 1034 TL çıkarttı bide bu olayı görünce şaşırdım. Nasıl kasko yaptırmalıyız kimden destek alacaz oturdum düşünüyorum.