0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında ürünün sitesinde, alt bölümde, uygunluk için gerekli bilgiler aktarılmış. Yine de gerçek hayat tecrübeleri hem kullanıcılar, hem de geliştiriciler için önemli bir kaynak olacaktır düşüncesindeyim. Peki bu yakıtları sek(sadece bu yakıtı ) olarak mı kullanıyorsunuz yoksa zaman zaman kullanıp, karışım mı oluyor. Yani yoğunluk vs. göre depodaki diğer yakıtla aralarındaki fark ve pompa-enjektör aksamına etkileri nasıl acaba?
2005 model 113 bin km de e12 benzinli araçta kullansak bir sıkıntı çıkarırmı acaba?
Neden sorun çıksın? sadece temizleme özelliği artırılmış daha kaliteli bir yakıt, kullanıcı olarak karşılaştırmamız gereken en önemli şey sağlayacağı menzili. Bunu öğrenebilmek için de 2 depo kullanmak gerekiyor.
Çıkmaz diyorsanız deniyeyim bende, menzil çok da önemli değil benim için çünkü sürekli şehiriçi ve günde 3-4 km ancak kullanıyorum. Sadece motoru temizleme amaçlı kullanacağım Tekin Bey.
Havalar serinlediği halde 4L/100km, normal 95 ve 97 (PO - Shell) 4.1 ile 4.4 arasıydı. Genel anlamda iyileşme var diyebilirim fakat kesin olarak şu kadar tasarruf yaptırır demek zor. Yalnız fiyat farkını amorti ederek daha tasarruf yaptırdığı belli.
ben 4.10 tl ye motorin alıyorum. ucuz oluyor hatta 10 numara yağı da deniycem yakın bir zamanda
Silindirlere tam anlamıyla koruma doğal olarak yağ gönderiyorsun
tabi canım en iyisi en sağlamı. ses biraz artacak traktör gibi olacak ama az yaktırma konusunda yapılan herşey mübahtır
100km/4 lt mi.o günleri göremeyeceğiz.
Nitro aldım 1/3 depo kadar bugün. 15bin km'dir %99 LPG kullandığım için biraz da benzin kullanmayı düşünüyorum 1-2 gün