0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hehe, yol bilgisayarını sıfırların iş çıkışı ama kullanma tarzım ve 2.0 motor olduğu için elde edilecek değerler ne kadar işe yarar bilmiyorum
Ercüment bu arada silindirleri koruduğunun 10 katı zararı enjektörlere veriyor .
Elbette siz yine aynı tarz kullanmaya devam edin, çıkacak sonucu aynı tarz kullandığınız diğer benzine göre karşılaştıracaksınız. Kimbilir belki LPG'den daha ekonomik olur!?
10 numara yağ yandıktan sonra o kadar çok partikül çıkartır ki, EGR sistemini ve katalizatörü tıkayıp, oksijen sensörünüde kaplayarak oldukça büyük masraf çıkaracaktır. Ucuz mazotlar ise aynı şeyleri biraz daha uzun zamanda yaparlar. Bunları eski nesil diesel motorlar kullanabilir.
Serhan bey size katılıyorum. Bende GTL kullanıyordum ama bu yeni yakıta geçince mmt şanzıman hem daha fazla vites değiştirmeye başladı hemde yakıt ortalamam yükseldi ve menzilim azaldı. Yanılıyorumdur diye 2 3 haftadır bekliyorum ama 4 5 depo fulledim ve sonuç hep aynı, bu yakıt bana yaramadı.
tekin bey haklısınızdır tabi ama ben nitro gözlemim eylülün ilk haftasıydı..nyse çok yakabilir ama umarım bir depo bitirdiğimizde motorumuz için faydası olur.. bu arada ben opet kullanmaya başlamayı düşünüyorum.. shell mi opet mi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Tekin abi ben bu yakıtı çıktığı günden bu yana kullanıyorum ozaman havalar sıcaktı, ki şimdide çok soğuk sayılmaz, evimden E-5 e kadar mesafe en fazla 200 300 metre ve yaris bu sürede su sıcaklık simgesini ( hararet göstergesi yok) hemen söndürüyor yani su ısınmış oluyor birkaç yüz metrede.2005 benzinli corollamın ısınması 4 5 km alıyordu
Tekin abi hava basmıyorum, nitrojen kullanıyorum 32psi
Ben bugün depoyu bu yakıtla doldurdum . Sonucunu 3-4 hafta sonra paylaşırım .