0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracın son 7 gündeki yakıt tüketimi:4,35x0x7=0,000Tl. Klima kapalıydı hep.
Hocam, uçan halımı kullandın bu arada Alternatif ulaşım teknikleri geliştirmişsin sanırım.
Bence gayet güzel bir değer. Araç 98 model ve sıralı değil. Benim toyota corolla 1.6 125 hp ş.içi: 0,24 kr yakıyo uzun yolda 0,19 kr kadar düşüyo ama sıralı ve vvti olması önemli faktör. Sizin değeriniz bence çok güzel.
kardeş yanşı hesaplıyorsun sıralıda olsa vvt i olsa farketmez.2,70 den lpg alıyorsan hayatta o değerleri bulmaz...Ha su var lpg yi 1,90 2,00 den alıyorsan yakar ona birşey demem.lpg fiyatı 2,70 olmus 0,19 kurus yakması mumkun değil.Ya da farklı ebnzın ıstasyonlarından alıyorsun lpg basınclar farklı depoya az giriyo sen doldu sanıyon..Burda 0,19 yazıyonuz sonra diğer 1,6 corolla cılar benım arabam fazla yakıyor dıye konu acıyor..lpg fiyatının 2,70 oldugu yerde 1,6 benzinli ş.arası en iiyi 0,23-0,25 .ş.içide 0,30-0,35 arası yakar(bıraz yogun trafik için dıyorum.Bazı ilçelerde ş.arası gibi dur kalk yapmadan ısıkta beklemedende kullanılabiliyor .)