0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
02.08.2013 tarihinde mersin aydın didim arası toplam 927 km yol yaptım yola çıkarken lpg yi fulledim yolda 2.55, 261. 2.45 ve 2.35 den değişik istasyonlardan yakıt aldım didim de tekrar aracı fulledim, lpg ile toplamda 176 tl lik lpg tüketmişim araç 2008 1.6 avensis comfort.(bu yazıyı daha önce yazmıştım okumamışsınız galiba 100 km araç yol bilgisayarına göre yazılmıştır. tatil dönüş değerini ayrıca paylaşacagım
Dolmasına yakın şamandıradan Tırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses gelir orda kesersem 40- 41 LT falan alıyo....devam edersem 44 alıyor...Bu sesi ve 44 lt olayını tehlike yaratır mı diye bir kaç yere sordum sıkıntı yok dediler....
benim lpg tankım simit 45 lik lpg tamamen bitip ikaz alarmı çalıp benzine geçtikten sonra tank dolduğunda ki ilk ikaz da lpg dolumu durdurulduğunda 36.13 lt. lpg alıyor sizintankta bir sorun olsa gerek çünkü lpg taktırdığımda mühendis 36-38 arası lpg alır demişti sizin lpg aldığınız istasyon hırsızlık yapıyor olabilir muhtemelen çünkü pompada büyük yolsuzluklar yapılıyor istasyon değiştirip deneyin bakalım sonuç ne olacak ikinci ihtimal emniyet valfiniz hasar görmüş olabilir
arkadaşlar depoları fulleyin yarın büyük zam olacak akaryakıta. en az 15 kuruş diyorlar