0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın. Maliyeti ne kadar oldu ?
Benimkisi direk içerisinde; hava aşırı yağmurlu yada çok kapalı ise uyduyu geç bulabiliyor. Onun haricinde çekmemezlik yapmadı
multimedya cihazını az da olsa kullandım ve hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istedim. navigasyonu güncelledim ve gittiğim güzergah üzerinde 2 önemli sapağı 10-15 saniye geç bildirdi. bu geç bildirim sapağı kaçırmama neden oldu. ayrıca navigasyon dan çıkmak için hangi tuşa basacağımı bulamadım. başka moda geçince navigasyon çıkış ekranı donup kalıyor. diğer kullanan arkadaşlarında bu şekildemi acaba
navigasyondan çıkmak için navi tuşuna basmanız gerekiyor. ben daha evvel sizinki gibi bir durumla karşılaşmadım ama yinede yarın özellikle deneyeceğim. durumu paylaşırım.
Güzel olmuş, güle güle kullan Gökhan bey,Cihazınızda görünen navigasyon proğramı iGO8 ve kullanım kılavuzu aşağıdaki link de, incelersiniz.Navigasyon programında oldukça iyiyimdir, sorusu olan arkadaşlar olursa elimden geldiğince cevaplarım. www.forumnavigation.com sitesine program yüklediğim zamanlar olmuştur.iGO8 Kullanım Kılavuzu = http://www.navigasyoncunuz.com/igo8/#/0Aracımda kullandığım (2012 yılı başında montaj yapıldı) double din cihaz resimleri de aşağıdaki link dehttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53034.msg727562#msg727562
Nasıl memnunmusunuz ? Bende almayı düşünüyorumda nerden alacagımı bulamadım.Bırde tv ızlenıyormu bunda ?
selam, cihazdan gayet memnunum. daha önce cihazı tam deneme fırsatı bulamamıştım. son 10 günde 3500 km yol yaptım. önce karadenize sonra ege gezdim. her gittiğim yere bu cihaza adres girerek gittim. ve yol tarifinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. ben cihazı navitech in ithalatçı firmasından aldım. internet üzerinden satış yapıyorlarmı bilmiyorum. cihazda video(film-klip vs) ve tv izleyebilirsiniz.ancak tv den çok şey beklemeyin. malum anteni çok iyi olmadığı için her yerde çekmeyebilir.
evet ithalatçı firmanın internet satışı var. ancak aynı cihaz gg da daha ucuz
onur bey ben cihazı kdv dahil 695,00 TL ye aldım, ithalatçı firmadan. gg de daha mı ucuz?